sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Sinne lähtivät, mun armaat...

... vaatteet. Myin ison kasan pieneksi jääneitä vaatteita netissä ja nyt on vähän niisk olo siitä, etten ole mahtunut niihin enää vuosiin. Harkitsin niiden säästämistä. Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että kun pääsen ylikiloista eroon, ostan jotain uutta ihanaa. Vanhat vaatteet ovat kuitenkin vanhoja vaatteita ja niihin on vähän kyllästynyt. Vaikkei niitä ole päällä saanutkaan pitää, niin on tullut ainakin vaatekaapissa katseltua.

Mitenkäs te muut, tyhjennättekö vaatekaappia aika ajoin vai hamstraatteko sinne vain lisää? Mitä tapahtuu sopimattomille vaatteille?

4 kommenttia:

 1. Aina tulee ostettua uutta, mutta vanhasta ei tule luovuttua. "Kyl mä tähän viel joskus mahdun" ja vaatekaappi pursuaa vaatteista, mut siellä ei ole mitään päällepantavaa... *huoh* Pitäis oikeesti itsekin raa'asti vaan tyhjentää vaatekaappi ja jättää vain ne, jotka mahtuu päälle. Vaikka tässä nyt onkin laihduttamassa, niin tuskinpa niitä rättejä tulee enää koskaan käytettyä mitä sieltä kaapista löytyy. Ne oli viimeksi muotia joskus 90-luvun lopulla!! :DD

  VastaaPoista
 2. Mullakin vaatekaappi pursuilee, kun en raaski myydä vanhoja pois! Ajattelen vaan, että kyllä mä vielä joskus käytän niitä, vaikken kuitenkaan :-D Nyt mietin, että kun onnistun laihtumisessa, niin pitääkö pistää koko vaatekaappi uusiksi, jos kaikki jäävät liian isoiksi?! päätin, että ostan seuraavan kerran uutta pukinetta vasta, kun saan ostaa yhden koon pienempää kuin mitä nyt oon :-) ei tuu enää uusia turhia rytkyjä kaapin täytteeksi!

  VastaaPoista
 3. Niin tuttua, niin tuttua! Ollaan me naiset vaan aika hassuja olentoja :)

  Hiilarihirmu, mullakin on noita rättejä, jotka eivät mahdu päälle ja jos mahtuisivat, ei niitä oikein kehtaisi enää edes käyttää ;)

  Rinkeli, hyvä periaate tuommoinen. Itsekin koitin sitä aiemmin, mutta mä olen liian shoppailuholisti: tuli ostettua silti. Sä varmasti onnistut paremmin!

  VastaaPoista
 4. Mä en osta nykyään hirveesti vaatteita koska mulla ei ole varaa panostaa laatuun tällä hetkellä, enkä halua ostaa kertakäyttövaatteita paljoa henkalta ja maukalta.

  Olisi fiksuinta ostaa laadukasta ja kallista sillä se kestää kauan, niillä on arvoa. Kun taas henkkamaukkaräteillä ei ole arvoa yhtään, ei niitä kukaan oikein osta jos haluaa päästä myöhemmin eroon. Monesti ne kestää myös sen vajaan vuoden vaan ja sitten ovat ihan kulahtaneita.

  Mutta SPR-kirppikselle sitten vien jos ei kukaan osta huutonetistä tai tavallisella kirpparilla.

  Vaatteiden ostaminen H&M tyylisistä liikkeistä on aika typerää, vaatteisiin pitäis minun mielestä sijoittaa vähän rahaa.

  VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)