lauantai 30. heinäkuuta 2011

6 päivää karppaamista ja heti kroppakuvia
Hih. Teki mieli nappaista muutama kammotuskuva lisää, kun mies huikkasi eilen illalla, että ootpas sä laihtunut ;) Tajuan kyllä, ettei vajaa viikko fiksua syömistä vielä oikein voi näkyä kropassa, mutta silti. :) Sinisissä bikineissä siis ennen karppausta ja mustissa jälkeen.

Sitten vielä yksi pikkujuttu...


Tämä nyt "vähän" muuttaa asioita. Nyt vain toivon sitä, että voi kunpa olisin ymmärtänyt vaikka muutama kuukausi aiemmin alkaa karppaamaan, niin olisin saanut laardia vauhdilla pois ennen seuraavaa raskauslaardia. Mutta nytpähän sentään tiedän, kuinka homma pelaa. En aio luopua karppaamisesta, vaan jatkaa, tosin hiilihydraatteja pitää kyllä alkaa syömään enemmän tämän uutisen myötä. Esikoista odottaessa onnistuin kehittämään itselleni raskausdiabeteksen kaikella sillä mässyttämisellä ja nyt koitan ehkäistä vaivaa karppaamalla. Toivottavasti toimii.

Nyt odotan suurella kauhulla lähitulevaisuutta, koska mitä luultavammin edellisessä raskaudessa iskenyt järjetön pahoinvointi ja oksentaminen uusii taas. Se oli jotain niin kamalaa, etten toivoisi pahimmalle vihamiehellenikään (tai ehkä just hänelle). Siinä tapauksessa pitää syödä mitä vain saa alas menemään ja siellä pysymään.

Blogi jatkaa olemistaan ja keskittynee toistaiseksi syömisten järkeistämiseen puhtaan painonpudotuksen sijaan. Tosin suuri haaveeni on, etten tällä kertaa keräisi +25 kg ylimääräistä. Ihan keijukainen kun en ole alunperinkään.

12 kommenttia:

 1. Oi, onnittelut :) Toivottavasti säästyt pahoinvoinnilta tällä kertaa.

  VastaaPoista
 2. Onnittelut täältäkin! Minulle suositeltiin vhh:ta äitiysneuvolassa toisessa raskaudessa, joten sitä voi hyvin jatkaa. :)

  Sinulle on muuten tunnustus blogissani:
  http://kadonnutta-vyotaroa-metsastamassa.blogspot.com/2011/07/blogini-ensimmainen-tunnustus.html

  VastaaPoista
 3. Onnea ihanainen nainen! :) <3 Et tule millään kerryttämään 25 lisäkiloa, jos aiot pitää terveellisistä elämäntavoistasi kiinni :) Mites mieheke suhtautuu uuteen odotukseen? :)

  VastaaPoista
 4. Blogissani on mamalle tunnustus :) http://neititekosyy.blogspot.com/2011/07/tunnustus.html

  VastaaPoista
 5. Kiitos onnittelijoille! On tämä vaan aikamoinen mullistus, vaikkei vielä näykkään muualla kuin tuossa tikussa...

  Tuulenkosija, mies on todella innoissaan, melkein jopa mua enempi. :)

  Kiitokset tunnustuksesta Hiilarihirmulle ja Neiti Tekosyylle!

  VastaaPoista
 6. Oi, suuret onnittelut täältäkin! :)

  VastaaPoista
 7. Oi, onnea :)

  Kyllä mun mielestä tosta jo vähän näkyy että sitä "hiilaripöhöä" on lähtenyt :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)