torstai 21. heinäkuuta 2011

Nyt se kuuluisa papukaijamerkki mulle

Meikätyttö onnistui vastustamaan nachokiusausta, vaikka mies oli ostanut kotiin pussillisen nachoja ja vielä valkosipulidippiä niiden kanssa. Varmaan mun historian ensimmäinen kerta, kun kieltäydyn jostain herkusta. Oho. Mies oli kyllä ollut sinänsä huomaavainen ja valinnut mm. kevyttä kermaviiliä. Mut eipä se tosta setistä silti terveellistä tee.

Ei musta kyllä mitään terveysintoilijaa ole tulossa ja ihan saletisti sipsitkin maistuu joku kerta. Mutta nyt ei tehnyt varsinaisesti mieli, joten oli helppo olla ilman.

Kiloklubi ei ole kyllä kovinkaan kannustava tänään. Siellähän on neljä ruokavalion laatupalloa, jotka kaikki olisi tarkoitus saada vihreiksi. Nyt mulla on vain herkku-pallo vihreänä, kasvikset, energia ja kuidut punaisella. Hiottavaa siis riittää, vaikka olenkin syönyt enimmäkseen fiksusti.

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä :) Jään mielenkiinnolla seuraamaan blogiasi, kirjoitat kivalla tyylillä :)

  VastaaPoista
 2. Ei mullakaan näytä vihreätä pallot aina mutta en jaksa ottaa siitä stressiä. Kalorilaskuri oli kyllä kätevämpi noiden ruokajuttujen suhteen, mutta muuten tykkään kyllä KK:sta.

  VastaaPoista
 3. Moikka, tulin vastavierailulle ja taidan jäädä lukijaksi. :) Kiusauksen vastustaminen on aina hieno suoritus *virtuaalinen papukaijamerkki*

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihanat, jäipäs hyvä fiilis päälle heti aamusta alkaen :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)