keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Tylsin zumba koskaan

Voi morjes. Tänään tuli kyllä tuhlattua omaa elämää, kun menin itselleni tuntemattoman ohjaajan Zumbaan. Se oli kuin olisi eksynyt jonnekin satutätien kerhopäiville. Ohjaaja eläytyi jotenkin liikaa, lässytti, ilmeili ja koitti varmaan olla tosi tsemppaava, mutta mua vaan alkoi nyppiä. Se tyyppi oli kuin jostain sketsisarjasta suoraan. Edellisessä Zumbassa mulle tuli kunnolla hiki ja syke hakkasi, mutta nyt tuli haukoteltua ja mietittyä, kuinka kauan tuo kidutus vielä kestää.

Tiedä sitten, onko mussa jotain vikaa - nimittäin pukukopissa pari naista kehui ohjaajaa ihan kilpaa. "Ihanaa, kun se eläytyy niin mukaan". Öö, eipäs ole.

3 kommenttia:

 1. Tuttu fiilis :) Koskaan en ole yhdeltäkään tunnilta lähtenyt pois opettajan takia, mutta enpä ole mennyt jatkossakaan sitten samalle. Tykkään natsiopettajista, sellaisista jotka pakottavat tekemään enemmän ja enemmän :D No pain, no gain.

  VastaaPoista
 2. Ninni, puhut asiaa! Mäkin pidän siitä, että ohjaaja piiskaa eteenpäin. Tosin en ehkä ihan mistään armeijameiningistä, mutten kyllä mistään "hihhihhiiiii, eikös ookkin ihanaa, hihihihihiiiiiii, nyt sit vähän vee-askelta, hihihihihi" -tyylistä tykkää. Yksi parhaista ohjaajista on ollut bodattu ja tatskattu ISO mies, kuka vetää spinningiä. Hänen tunneillana on aina pakko tehdä täysillä, kun ei kehtaa himmailla ;)

  VastaaPoista
 3. HAHAHHAHA mä kävin eilen jumpassa, jota ohjasi joku todella teennäinen mutta samalla jollain tavalla säälittävä ohjaaja. Tuntui siltä, että se yritti matkia jotain toista todella feikkiä ohjaajaa, ja sit lopputulos vaikutti siltä et se on ite vetänyt jotain nappeja halinallejuttujen perusteella.

  Eli et siis ole ainoa, jota vituttaa jotkut ohjaajat.

  VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)