keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Saisiko tällaisen kropan postimyynnistä?

En nyt ota kantaa Martina Aitolehteen muuten, mutta vartalon kyllä kelpuuttaisin koska tahansa. Kuva on Iltalehdeltä.

Samoin ihanan Blake Livelyn kropan. Nämä kuvat ovat muistaakseni Voguesta.

Enkä kyllä Viivi Pumpasenkaan vartaloa vastustaisi. Kuva Iltalehdestä.

Realistina kyllä ymmärrän, ettei tällaista koon 42/44 ruhoa kovinkaan todennäköisesti saa muistuttamaan ylläolevia, mutta saahan noista haaveilla. Alkuun tähtään, että saisin kooksi 40. Jos se joskus sattuisi kutistumaan siitä, olisin superiloinen kyllä.

Näistä kolmesta upein kroppa on ehkä Viivillä, koska hän on sopivan sporttinen ja silti hoikka. Mitäs te muut tuumitte? Osa varmaan sulki heti selaimen nähtyään ensimmäisen kuvan?

5 kommenttia:

 1. Itse taas pidän muodoista vähän enemmänkin kun mitä näiltä leideltä löytyy, joten en oikeastaan haluaisi kenenkään heistä vartaloa. En tiedä kuulostaa jotenkin oudolta, "kukapa ei haaveilisi pyykkilautavatsasta", mutta kyllä mieluiten tähtäisin vähän enemmän lihaan luiden ympärille. :-D

  VastaaPoista
 2. Ihan hyvin voisin kuvitella sulle esim. Blake Livelyn kropan. Sulla näyttää kuitenkin olevan sopusuhtaiset mittasuhteet :)

  Mun mielestä kaikilla yllämainituilla on upeat kropat, tosin ovat ehkä liian hoikkia kaikki (sanoo plösö).

  VastaaPoista
 3. Meinasin kyllä Martinan kohdalla painaa ruksia... :D Pisti nuo överisilaritkin jotenkin niin silmään :D

  VastaaPoista
 4. Kupariperhonen ja Ninni: kenen vartalosta te sitten haaveilette? Onko teillä jotain ihannetta, jota kohti pyrkiä? Nuo kolme vain tulivat jostain mieleen mulle, vaikka onhan niitä lukuisia muitakin upeakroppaisia naisia. Mun silmiin kauneimmalta näyttää varmaankin joku 36-kokoinen nainen, jolla on kuitenkin rintavarustusta. Tiedä sitten, onko sellainen mahdollista ilman apukeinoja.

  Tuulenkosija, juu, se voi olla kyllä aikamoinen lukijakarkoitin. Monilla on antipatioita sun muita häntä kohtaan. Mäkään en muuta ihaile kuin ulkonäköä: jopa noita överisilareita ;)

  VastaaPoista
 5. Oho, mulla meni ihan ohi Martinan silarit, piti oikein katsoa pompuloita toisen kerran.

  Mielikaunis, mulle kelpais ihan oma hoikka kroppa. Mutta julkkiksista Salma Hayek omaa mun mielestä suht täydellisen kropan, kurvia löytyy.

  VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)