lauantai 23. heinäkuuta 2011

10 syytä olla laiha

Ihan niinkuin tässä olisi tarvetta upean kropan etuja luetella, mutta annanpa silti mennä. Eli omat syyni haluta timmi vartalo tämän ylikasvaneen ruhon tilalle. Eivät ole tärkeysjärjestyksessä.

1. Ei tarvitsisi pelätä, että kaikki ajattelevat mun olevan raskaana. Voisin siis ihan vapaasti pukeutua myös vartalonmyötäisiin vaatteisiin ilman, että joku miettii laskettua aikaa takavasemmalla.

2. Näyttäisin ihan kaikissa vaatteissa paremmalta. Saisin siis jopa vaatekaapin sisällön käyttööni enkä vain murto-osaa siitä.

3. Voisin kävellä kesäkuumalla pitkiäkin lenkkejä hame päällä ilman, että reidet hankaisivat yhteen. Ei tarvitsisi tuputella sinne vartalopuuteria kitkaa katkomaan.

4. Ei tarvitsisi hävetä uimahallissa tai rannalla.

5. Voisin pukea päälleni näyttäviäkin bikinisettejä ja nauttia saamastani huomiosta.

6. Voisin ottaa janoamani tatuoinnin selkään. Jos ottaisin sen nyt, pelkäisin kuvan menevän pilalle kokoni muuttuessa.

7. .....

Ööh, pää alkoi lyödä tyhjää seiskan kohdalla. Pitääpä vähän miettiä ja palata asiaan. :) Onhan noita syitä varmasti satoja, mutta kymmenen tärkeimmän valitseminen ja keksiminen osoittautui yllättävän haastavaksi.

3 kommenttia:

  1. Tatuointi on kunnon läskimittari. Mulla on alaselässä tatuointi joka oli ns. laidasta laitaan kun painoin n. 55kg. Voit vaan kuvitella miltä se näyttää nyt, kummallekin puolelle on ilmestynyt "lisätilaa" :D

    VastaaPoista
  2. Auts Ninni! Mutta hei, uskon kyllä, että saat sen lisäläänin katoamaan kyllä. Onko muuten tietoa, mitä tatskalle tapahtuu, jos koko muuttuu? Onko sulla esimerkiksi väri jotenkin haalistunut tai mittasuhteet vääristyneet? Vaikea ehkä sanoa ainakin tuosta väristä, sehän tatskoissa haalistuu joka tapauksessa...

    VastaaPoista
  3. Piti ihan käydä kurkkaamassa peilistä selkää, ei tuossa ole mittasuhteet muuttuneet, ainoastaan tullut kummallekin puolelle lisää tilaa. Vähän vaikea selittää, pitäisi varmaan kuvata niin siitä ymmärtäis paremmin. Ei oo mitenkään venynyt tai vanunut suuntaan eikä toiseen. Ja aika vähän on haalistunut vaikka jo yli kymmenen vuotta siinä ollut.

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)