torstai 28. heinäkuuta 2011

Melkein liian helppoa

Kyllähän mä tiedän, että tämä keventyminen ei jatku ikuisesti tällaista vauhtia, mutta siksi nautinkin nyt täysillä. Tänään aamupaino oli 83,5 kg eli taas oli alentunut eilisestäkin melkein kilon. Miksi ihmeessä mä en alkanut karppaamaan aiemmin? Olisin voinut olla elämäni kunnossa kaikki nämä vuodet, jotka hukkasin häpeilemällä kroppaani. Noh, väliäkös sillä: pääasia, että ymmärsin nyt ottaa ohjat käsiini.

Pahoittelut teille, joita karppaaminen ei kiinnosta. On varmaan aika tylsää lueskella tällaista jatkuvaa ylistuspuhetta aiheesta. Mutta vaikea olla hihkumatta, kun sujuu niin mainiosti :)

5 kommenttia:

 1. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Hienosti menee, supertsempit! :)

  VastaaPoista
 2. Loistavaa! :-D

  Mulla taas paino hilautuu joka aamu ylöspäin... Mitä ihmettä? Turvotusta masussa mittanauhankin mukaan. Mietin vähentäväni hiilareita ainakin joksikin aikaa, kun viimeksi auttoi. Eikä ole ihan terveellistä tuo jokapäiväinen vaa'alla ravaaminen ainakaan minulle, heh.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Nessa! Mulla on nyt kyllä vain positiivista sanottavaa karppaamisesta, niin hyvin tämä lähti käytniin. Jiiiihaa!

  Kupariperhonen, kiitoksia sullekin :) En tiedä yhtään, paljonko hiilareita vedät, mutta voisihan se vähentäminen auttaa. Tai sitten lisäät liikuntaa (tai vähennät kokeeksi hetkeksi, joillain auttaa sekin yllättäen). Vedätkö tarpeeksi vettä? Nojoo, paraskin neuvoja meikä, kun olen koittanut päästä liikakiloistani eroon jo vuosikaudet ;)

  VastaaPoista
 4. Tuntuu, että kaikkialla ylistetään karppausta...onhan se aika muodikastakin nykyään olla karppi haha. Mutta kyllä se vaan toimii, ja onnittelut puolestani sinulle ensimmäisten kilojen pudotuksesta! Mikään dieetti ei ole mitään ilman alkuihastusta :)

  VastaaPoista
 5. Mulla on yli puol vuotta karppausta takana ja ylistys jatkuu edelleen!

  VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)