tiistai 26. heinäkuuta 2011

Lisää painoja, kiiiiiitos

Kävin tänään body pumpissa. Olen kyllä jotenkin tykästynyt siihen: saa keskittyä olennaiseen, musiikki on ollut ihan jees ja kehitys on selvästi havaittavissa. Harmi kyllä, ei vartaloa katsomalla, vaan omissa voimissa. Tänään lisäsin painoja rintalihaksiin ja meni melkein liiankin helposti. Oli siinä siis tekemistä, mutta kuvittelin, että ottaa enemmän voimille. Jiiihaaaa! Jotenkin tunnen olevani supernainen, kun hallitsen nyt mun syömisiä ja liikkuessakin riittää energiaa. Toivottavasti vire pysyy yllä. Ohjaajalla oli ihan överihieno kroppa: naisellinen, mutta silti lihaksikas. Sitä katsellessa jaksoi tehdä vielä vähän enemmän, vaikka syke liitelikin yläilmoissa. Kävin hänelle jopa tunnin jälkeen sanomassa, että kivasti vedetty tunti ja että kauniit lihakset tsemppasivat nostamaan rautaa. En kyllä tiedä, onko tuollaisen sanominen soveliasta, mut sanoinpa silti. (Taas yksi todiste, miksi mun olisi pitänyt syntyä Espanjaan).

Yhdestä asiasta pitää avautua, jonka jälkeen osa lukijoista on varmaan vähän ihmeissään. Mutta siis mua KYRSII, kun joku suihkuttelee kuntokeskuksessa värkkiään siten, että ne vedet roiskuvat sieltä majavasta suoraan takaa kulkevaan tyyppiin. Tänään oli taas joku tuollainen suihkuttelija siellä. Meitsi ei halua kenenkään mehuja mun päälle, yrhhhhh.

Karppaus on sujunut tänäänkin huippuhyvin eikä ole ollut mitään röyhkeitä mielitekoja. Nälkää ei ole tarvinnut potea, mutta silti kalorit ovat olleet ihan maltilliset. Odotan malttamattomana, mitä vaaka sanoo aamulla. Toivottavasti jotain kivaa ;) Ja kyllä, mä tiedän, ettei vaa'alla kannattaisi hyppiä joka päivä. Mutta jos lukemat ovat laskusuuntaisia, niin se vaan on ihan hemmetin kiva tapa aloittaa päivä. Ettäs tiedätte.

2 kommenttia:

  1. Hehee, ai säkin olet neiti Suorasuu :D Mäkin kehun kyllä jos kehuttavaa on, mutta yleensä naiset menevät siitä hämilleen. Mun mielestä kehuminen on aina soveliasta :)

    *reps*majavansuihkuttelija *reps*

    VastaaPoista
  2. Musta ihmiset jotka kehuu toisiaan ovat ihania. Mun olis pitänyt taas syntyä Amerikassa, sen verran enemmän samaistun amerikkalaiseen kohteliaisuuteen (olen siis asunut siellä kauan). Itse kerran kävin kehumassa ohjaajaa tunnin jälkeen ja komppaan Ninniä siinä, et kyllähän ne monesti menevät vähän hämilleen kauniista suorista sanoista. Suomessa annetaan palautetta vain silloin kun tekee jotain väärin.

    Just yks päivä olin kaupassa ja otin askeleen taaksepäin huomaamatta että takanani oli nuori mies ja sit sanoin et "oi anteeksi", hän kattoi vaan ihan suu auki mua. Suomessa ei kyllä osata kauheesti olla kohteliaita ventovieraita kohtaan..

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)