torstai 28. heinäkuuta 2011

Näistä tuhti tykkää

Yksi mun luottoystävistä on tämä ihanantuoksuinen vartalopuuteri, jonka hommasin Kicks-myymälästä alkukesällä. Mulla on nimittäin niin tuhdit reidet, että ne hankaavat yhteen ja kesähelteillä se voi olla tosi tukalaa. Mutta vartalopuuteri taikoo tuon ongelman häviksiin. Bonuksena tuoksun hyvältä ja on tuo purkkikin aika nätti. Talkki pelittää kanssa ja sitä lainasinkin välillä taaperoni hyllystä, mutta kyllä tämä voittaa sen 100/0.

Toinen kiva juttu on tämä mun alennusmyynneistä ostama mekko, joka maksoi reilut 7 euroa. Ostin sen muistaakseni viime viikolla ja tykästyin. Pidän tuosta printistä samoin kuin siitä, että mekko kätkee suurimmat kuhmurat. Vähän se on lyhyt, mutta kesällä toimii noin ainakin kotioloissa ja itsevarmoina päivinä ehkä muuallakin ;) Syksyllä ajattelin pukea alle tiukkalahkeiset housut, niin menee tunikana.

Eilen puolestaan hommasin tämän jo pidempään himoitsemani karppikirjan. Mulla on tuosta sarjasta se ihan ensimmäinen kirja ja siinä on lukuisia supermaukkaita reseptejä. Tähän en ole vielä ehtinyt tutustua, mutta jo silmäilemällä voin sanoa, että päätyy aktiivikäyttöön.


Samalla reissulla mukaan tarttui myös todellinen villi kortti, jotain vihreitä soijapapuja. Niissä näytti olevan ravintosisältö OK ja halusin ostaa jotain hätäevästä käsilaukkuun tuomaan energiaa esim. shoppailureissuille. Vielä on korkkaamatta: toivottavasti ovat ihan syötäviä. Näyttävät kyllä vähän epäilyttäviltä...

1 kommentti:

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)