maanantai 25. heinäkuuta 2011

Mitäääääääh: vasta reilu 700 kcal syöty?

Tuleepas nyt päivityksiä tiiviillä tahdilla, MUTTA pakko päästä ihmettelemään. Huomasin vasta nyt katsoa Kiloklubista syömieni kalorien määrää tältä päivältä ja se sanoo lukemaksi 712 kcal. Kerrassaan merkillistä, sillä mähän oon syönyt tänään mm. neljä pekoniviipaletta, broilerin rintafileen, manteleita, kananmunan, vähän rahkaa sekä läjäpäin vihanneksia, kasviksia + vielä vadelmia jälkkäriksi. Oho. Joskus ihmettelin tyyppejä, jotka paasaavat, että "on niiiiiiiiiin kauhean vaikeaa saada tarpeeksi kaloreita". Mietin, että mikä ongelma siinä on, senkus vaan antaa palaa ja syö.

Merkitsin tosin aluksi vahingossa, että olin syönyt 75 dl raejuustoa päivällisellä, vaiks piti laittaa 75 g. Ihmettelin hetken sitä, että oho, tulipas hiilareita läjäpäin. Pikkuvirhe, hehe.

5 kommenttia:

 1. Alkoi hymyilyttää tuo 75 dl raejuustoa... Kyllä saisi melkoisen läjän vetää. ;-) Karppaus tai lähinnä hiilihydraattien vähentäminen kiinnostaa minuakin, mutta muiden ihmisten kanssa asuessa se tuntuu vaikealta, varsinkin kun ei itse ole niistä ruoista maksamassa. Täytyy varmaan asuntolaan palatessa alkaa katsoa mitä ostaa väli- ja iltapalaksi, muuten saadaan ruokaa opiskelijaravintolasta ja siitä ei viitsisi kieltäytyä. :-) Toivottavasti kerrot jos löydät jotain hyviä karppikirjoja, vinkkejä otetaan vastaan!

  VastaaPoista
 2. Todellakin, pääsisköhän sillä määrällä jo johonkin ennätystenkirjaan (jos sellaisia ylipäätään tehdään enää)? Sun tilanteessa on kyllä varmaan vähän haastavampaa alkaa karppipuuhiin, paitsi jos saa muutkin innostumaan. Enkä mäkään kyllä kieltäytyisi ilmaisesta ruoasta. Tosin voihan siellä opiskelijaravintolassa ehkä tehdä hyviä valintoja, eli panostaa salaatteihin ja proteiineihin. Vaiks mikä mä olen neuvomaan, koko vhh-ruokavalio on vielä tutustumisasteella.

  VastaaPoista
 3. mielikaunis, olethan tutustunut netissä karppifoorumiin?

  hohoooh :D mahtaisi kyllä 75dl olla aikamoinen urakka.
  mäkin merkitsin tässä muutama päivä sitten kiloklubiin että kerma, 100dl :O Piti siis olla 1 dl tuli "hieman" ylimääräisiä kaloreita..

  VastaaPoista
 4. Hih, 100 dl kermaa vois jo tuntua jossain :D Tarkoitatko karppifoorumilla karppaus.infoa? Olen siellä käynyt vähän kurkkimassa ja lueskellutkin joitain ketjuja. Kauheasti nippelitietoa ja erilaista säätöä joka suuntaan, vielä kun löydän jostain ihan simppelin ohjeketjun.

  VastaaPoista
 5. Aika paljon oot saanu raejuustoa vetää jos 75 dl päivällisellä :--DD

  VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)