tiistai 16. heinäkuuta 2013

Taas alkoi ropista miinuksia

Laardikas pukeutuu usein mustaan, koska se (kuulemma) tiivistää pakettia.
Kerrankin miinusten tuleminen on myönteistä, nimittäin vaakalukemissa :) Eilen oli taas proteiinipäivä ja sen tuloksena vaakalukemat hujahtivat puolisen kiloa alaspäin. Voisin kuvitella, että proteiinitankattuani vielä neljä päivää, vaaka näyttää mukavasti vähemmän.

Melkoisen motivoivaa hommaa! Itsekurikin on säilynyt häikäisevän korkealla. Eilen meillä oli vieraita, joille leivoin raparperimansikkapiirakan. Lisäksi oli jätskiä. Ei tullut mieleen ottaa kumpaakaan. Päivälliseksi tein heille vuohenjuustoperunoita jauhelihalla, itselleni paistoin munakkaan tonnikalalla. Vähän se tietty herättää kysymyksiä ja on pölöä syödä eri ruokaa. Olkoon se kuitenkin hinta, joka mun on maksettava hyvästä vartalosta. Dieetti ei tule kasvis-proteiinipäivinä niin vahvasti esille, kun voi syödä salaattia yms.

Olen vissiin aika innoissani tästä mun tietokoneenkin mielestä: D-kirjain on jotenkin viallinen, eli sitä joutuu takomaan pohjaan ihan kunnolla. Mut sen siitä saa: "Dukan sitä", "Dukan tätä"... Kuluuhan sitä vähemmästäkin puhki :)

4 kommenttia:

 1. Onko ollut vaikea mennä tuolla 5+5 rytmillä?
  Itellä on hyökkäysvaihe vielä menossa, ja mietin että ottaisko tuo 1+1 vaiko 5+5 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika lupsakkaa menoa tämä 5+5, tosin kyllä se 1+1 on varmaan helpompi, niin esim. lomareissuilla kyläpaikoissa ei herätä niin paljoa ihmetystä. Nimim. "Mä syön vaan tätä pihviä tässä"

   Poista
 2. Aika mahtavalta kuulostaa kyllä toi Dukan-dieetti! Paljonko painoa sulta on nyt pudonnut yhteensä Dukanin aikana? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 3,7 kg näytti aamulla vähemmän ja olen noin pari viikkoa tätä noudattanut. Suosittelen :)

   Poista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)