torstai 4. heinäkuuta 2013

2. hyökkäyspäivä Dukan-dieetin opein

Ruokavalioon kuuluvat 1,5 rkl kauraleseitä sörssättynä kananmunan ja rahkan sekaan. Kanelia iskin mausteeksi, tosin siitä en ole ihan saletti, sallitaanko se.
Aika huippua: ekan hyökkäyspäivän jälkeen vaaka näytti kiloa vähemmän. Nyt käynnissä on toinen hyökkäyspäivä ja odotan kyllä kieltämättä mielenkiinnolla huomista aamua. Olen kuulkaas jo oikein KAKSI päivää noudattanut uutta ruokavaliota, saanko diplomin? ;) Tänään ylitin ainakin yhden haasteen, kun olin leiponut kyläilemään tullutta ystävääni varten kääretortun. Ei kuitenkaan loppupeleissä tehnyt mitenkään erityisen tiukkaa pitäytyä kahvissa. Todellinen haaste olisi tosiaan ollut, jos olisin jäänyt yksin sen kääretortun kanssa. Nyt tosin väittäisin, että olisin selvinnyt siitäkin.

Tänään olen syönyt Skyrin vaniljarahkaa aamiaiseksi, lounaaksi kananmunan, pihvin ja raejuustoa, välipalaksi kahvia rasvattomalla maidolla ja nyt äsken vedin Skyrin mango-passionrahkan. Luultavasti on tullut syötyä hivenen liian vähän, muttei ole vain oikein tehnyt mieli tai ollut nälkä. Iltapalaksi aion kuitenkin vielä paistella tuollaisen kuvan plätyn ja siihen kylkeen ehkä jotain proteiinia myöskin.

Näin tänään myös mun raskaana olevaa ystävää. Hän oli kyllä tosi freesin näköinen sen vatsakumpunsakin kanssa. Ei voi kuin ihailla. Samalla koin pientä iloa siitä, että itse en ole raskaana vaan voin panostaa mun ruokaremonttiin kunnolla. Kaksi lasta riittää näillä näkymin meille.

5 kommenttia:

 1. Mietitköhän lainkaan dieettisi ilmastokuormitusta? :/

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoinen kysymys. Vastauksen varmaan tiedätkin jo. Tosin en tiedä, kuinka haitallista ilmastolle on syödä enemmän proteiinia kuusi päivää putkeen.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Kyllä mä luulen, että ilmastokuormitusta tulee hiukan enemmän ihan muista asioista, kuin yksittäisen ihmisen dieetistä. Jos ne suuremmat ongelmat korjattaisiin ensin ja alettaisiin sitten ihmetellä, että mikä ruokavalio olisi hyväksi sekä ihmisille, että ilmastolle.

  Kiva, kun löysin sun blogin Mielikaunis. Olen itse myös aloitteleva dukanisti. :) Muutaman päivän sisällä olen joutunut jo kieltäytymään lakuista ja kuola valuen leiponut perheelle leipää. Myös kahvinjuonti maidolla kerman sijasta on pieni haaste, mutta hyvin tää tässä tuntuu sujuvan.

  Tsemppiä sulle! :)

  VastaaPoista
 5. Saat diplomin! Dukan- dieetin ylläpito vaihe kuulostaa kyllä hyvältä. Itse aloitin vanhan kunnon karppauksen maanantaina (hei, jo viiden päivä menossa, tupladiplomi!), ja kyllä sekin vaan tehoaa. Tsemppiä viikonlopun kiusauksiin!

  VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)