keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

1. päivä Dukan-dieetillä: HYÖKKÄYS laardin kimppuun

Lounaaksi rasvatonta raejuusto, kananmuna sekä tyylikkäästi pikimustaksi paistettu pihvi. Tässä dieetissä jopa kehotetaan juomaan Pepsi Maxia, joten se on kuin mulle tehty :P
Se on kuulkaas nyt mun ensimmäinen Dukan-päivä täydessä käynnissä. Nyt intoa on kuin pienessä pitäjässä, sillä tämähän voi ihan oikeasti jopa toimia. Tosin samaan hengenvetoon totean, että aika moni dieetti toimisi, jos sitä vain noudattaisi. Pidän nyt kynsin ja hampain kiinni Dukanin opeista, joiden toivon tuottavan tulosta sellaisella tahdilla, että se motivoi jatkamaan.

Ennen kuin terveysholistit (tai ylipäätään ketään, kuka huomaa, ettei kuvan annos ole järin järkevä) huolestuu, niin kerrottakoon, että tällaista "pelkkää proteiinia" -linjaa jatketaan vain kuusi ekaa päivää. Sitten ruokavalio monipuolistuu ja messiin tulee rehujakin. 

Vielä ei ole ollut yhtään vaikeaa. Kävin kaupassakin ja ostin muulle pesueelle jäätelöt, mutten edes harkinnut sellaisen syömistä itse. 

Syöminkeinä tänään: 
 • Aamupalaksi purkki rasvatonta rahkaa ja loraus sokeritonta esanssiaspartaamisyövänaiheuttajamehukeittoa (meni ihmeen kivuttomasti alas)
 • Lounaaksi kuvan annos, eli raejuustoa, kananmunaa ja pihvi
 • Välipalaksi purkki Skyr meloni-passionhedelmärahkaa (tästä en tosin tiedä, onko sallittua, mutta se on ainakin makeutettu makeutusaineilla, on käytännössä rasvatonta, proteiinia on yli 10 g 100 g:ssa ja hiilihydraatteja 3,7 g/100 g)
Päivälliseksi ajattelin vetää jotain lihaa tai munaa ja iltapalaksi ehkä paistella Dukanin suositteleman kauralese-kananmunaletun.

Nyt vain sormet, varpaat ja kaikki ulonevat raajat ristiin, että sitoutuminen uuteen ruokavalioon säilyy ja tuloksia alkaa syntyä. Se dieetin viimeinen vaihe vaikuttaa jo varsin normaalilta syömisineen, ainoastaan yhtenä päivänä viikossa kiskotaan proteiinia lähiprismat tyhjiksi. Aika hullua varmasti ryhtyä moiselle dieetille, jonka alku on ainakin varsin järjetöntä proteiinimättämistä. Mutta mä olen nyt tän kroppani kanssa siinä tilassa, etten tykkää siitä YHTÄÄN ja jotain pitää tehdä.

Just eilen luin jotain naistenlehteä, jossa oli ihan mahtava lause: "Jos mikään ei muutu, mikään ei muutu". Joten muutetaan sitten kaikki :D

5 kommenttia:

 1. Hei hienoa, uusi Dukanilainen! Ihanaa että pidät blogia, en ole nimittäin juurikaan muita Dukan-aiheisia blogeja löytänyt.

  Googlettelin joitakin kuukausia sitten noita Skyr-rahkoja ja silloin niissä oli ihan liikaa hiilareita, mutta näköjään on nyt tullut kaksi uutta makua (vanilja ja tuo meloni-passionhedelmä) joissa on hiilarit ja muukin ihan kohdillaan! Ilman muuta se on sallittua. Maitotuotteissa saa olla se 7g hiilareita sadassa grammassa ja kaksi grammaa rasvaa. Jes, noita aion ostaa seuraavalla kauppareissulla, onneksi päädyin tänne lukemaan! =)

  Tervetuloa Dukanille ja hirveästi tsemppiä laihdutukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohtui vielä sanoa, että aivan ihana tuo sinun profiilikuvasi!! =)

   Poista
  2. Uu jea, aivan mahtavaa, että tulit tänne :) Suurkiitos myös tuosta Skyr-infosta. Tuli siis about tuurilla valittua oikeat, kun juurikin noita kahta makua ostin. Katselin vaan, ettei kauheasti ollut hiilihydraatteja.

   Poista
  3. Haha, eikös olekin loistelias profiilikuva :) Arse just ja just mahtuu siihen XD

   Poista
 2. No ni ja eiku proteiinit tanaan ja hyökkäykseen. Minuakin kiinnostaisi mistä te tuota rahkaa löysitte :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)