lauantai 9. helmikuuta 2013

Tasapainoilua

Se mun parin viikon takainen flunssa sekoitti hetkeksi pasmat ja lipsuin Superdieetin ruokavaliosta. Lisäksi siihen osui dieetissä luvallinen tankkauspäivä, jolloin juhlimme esikoisen synttäreitä ja tuli syötyä kaikenmoista. Sitten tuli lipsuttua parina päivänä, en vaan löytänyt sitä itsekuria. Onneksi paino pysyi samassa hutiviikonkin aikana. Nyt olen taas ollut ruodussa ja paino alkaa tästä toivottavasti taas laskea.

Eilen pääsin pitkästä aikaa taas salillekin ja oli todella mukavaa :) Jätin sen ällöttävän latautumisjuoman juomatta ennen treeeniä ja silti virtaa riitti hulluna. Tänään on pebaosasto hellänä ja aavistuksen verran myös vatsa, joten toimii.

Hyvä fiilis!

4 kommenttia:

  1. Heissan Mielikaunis.
    Löysin tämä sinun sivuston kun googletin
    sanaa MassiveLost diettiä.
    Itse aloitin samaisen dieetin viime heinäkuun lopulla.
    Olisi mukava "jutella" muutamasta diettiin liittyvästä asiasta sinun kanssasi sähköpostilla.
    Jos mahdollista niin laitatko viestiä mulle osoitteeseen pullahiiri@luukku.com.
    terv.Pauliina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Pauliina! Jutellaan täällä blogissa mielummin, niin muutkin lukijat pääsevät osallistumaan :) Mistä haluaisit vaihtaa ajatuksia?

      Poista
  2. Läpyt vaihdossa! Tuut upeasti ohi alaspäin, kun mä taas yritän jotenkin pyristellä tän jatkuvan nälän kanssa ja taistella suurenevia vaa'an lukuja vastaan :D Tulin siksi taas hakemaan itsekkäästi tsemppiä sun sivuilta.

    Sulla on tässä hyvin aikaa teidän reissuun asti ja kevät on ihan kohta käsillä, joten pääsee kivammalla säällä lenkkeilemään. Ja hei, rusketus hoikistaa joten oot sit just sopivasti kesää vasten kuuma beibe ;D

    Roppakaupalla lycka till!

    t. pitkä nimimerkki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvon Pitkä Nimimerkki, sä oot niin ihana, että vaatimalla vaadin sulle omaa blogia ;D Tänään tosin typeryyksissäni ahtasin kurkusta suklaata alas, oivoivoivoi. Nyt taas uudella tsempillä. Ehkä teki ihan hyvää syödä sitä, kun ei se nyt NIIN hyvältä maistunut edes. Kunpa vaan muistaisin sen ensi kerralla ;D

      Poista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)