perjantai 22. helmikuuta 2013

Dementikko? ;D

Katsokaas, kuinka fiksusti nappasin hanskat mukaan lähtiessäni kaupungille? Sokkona siis hanskakorista ja hups, toinen oli oma ja toinen vauvan. Onneksi ei ollut ihan törkeän kylmä, nyt pisti vain hymyilyttämään.

Kävin tänään vaa´alla ekaa kertaa noin viikkoon. Juu, näytti plussaa eli lukemaa 83,9 kg. Tämä viikkohan oli Superdieetin ja Superdieetti-Extran väliviikko, jolloin annoin itseni syödä vapaammin. Oli taas osoitus, että pahat tavat istu tiukassa ja että mun pitää vielä oppia paljon, jotta A) saan ylipainon pois ja B) saan sen sitten myös pidettyä poissa. Jotenkin löysin itseni jopa Raxista syömästä tällä viikolla. Hölmöintä siinä oli se, ettei se ruoka tosiaan edes ole järin hyvää eikä toisaalta mitenkään erityisen halpaakaan (paitsi "ravintolaruoaksi"). Hävettää tunnustaa koko homma, mutta mähän en teiltä lukijoilta mun typeriäkään tempauksia sensuroi. :D

Maanantaina se Extra alkaa vihdoin ja olen siitä kovin iloinen. Uuteen ruokavalioon kuuluu jopa kaurapuuro sekä saa syödä muutakin kuin jo puuduttamaan alkaneita vihreitä rehuja, joten tuntuu melkein juhlalta :D Listassa luki jopa yksi hedelmä, oooooho. 

1 kommentti:

  1. Haha, saa olla pienistä asioista onnellinen, kun kaurapuuro ja hedelmäkin tuntuu jo luksukselta :D Mutta tsemppiä Extraan!

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)