maanantai 25. helmikuuta 2013

Superdieetti-Extran ensimmäinen päivä

No niin, nyt se vihdoin käynnistyi, eli Superdieetti-Extra starttasi ja meitsi on jälleen motivaatiota täynnä. Tuon väliviikon olin jotenkin ihan tuuliajolla, tuli porsasteltua yms, vaikka siinä ei tietystikään ollut mitään järkeä. En kyllä haluaisi olla tyyppi, joka ei pysty itsekseen kohtuuteen, vaan pärjää vain maksamalla nettivalmennuksesta. Siihen pyrin ja vakaa usko on, että tulevaisuudessa onnistunkin. Nyt yritän iskostaa päähän fiksuja syömisjuttuja ja ruokavaliomalleja.

Tänään meinasi kyllä aamiainen tulla hissinä ylös. Oli meinaan melkoinen kasa puuroa, raejuustoa, mehukeittoa yms ja sitten menin pölönä lukemaan Facebookista samalla kavereiden mahatautipäivityksiä. Tuli mieleen oma vatsatauti ja heti samantien iski karsea olo, vaikka siis olen terve kuin pukki. Onneksi se meni ohi, kun kippasin puuron sekaan ripauksen merisuolaa.

Eilen kyllä kyrsi vähän Rakas Ukkokulta, joka katosi ensin neljäksi tunniksi omiin harrastuksiinsa ja sen jälkeen oli vielä pakollista menoa, joten meitsi ei päässyt suunnitelmista huolimatta kuntosalille. Lapsiparkki kun ei palvele sunnuntaisin eikä meillä asu lähellä yhtään ketään, kuka noita voisi kaitsea sen ajan. Onneksi Mies ei näin talvisin yleensä katoa harrastuksiinsa monesti illalla, joten pääsen useamman kerran viikossa kuntosalille. Ei auta siis vinkua. (Ja jos ihan rehellisiä ollaan, saattaa olla, että olisin kuitenkin lopulta päätynyt vain infrapunasaunaan "viimeisen lepopäivän" kunniaksi) :D

Mukavaa maanantaita jokaiselle. Kesäkunto (2020, öööh, tai jos kuitenkin 2013) on taas päivän verran lähempänä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)