maanantai 18. helmikuuta 2013

Väliviikko Superdieetin ja Superdieetti-Extran välillä

Päätin asiaa pohdiskeltuani nipistää tililtä vielä 39 euroa ja liittyä Superdieetti-Extraan. On kiva, kun on sakkia samassa jamassa ja tiedän, että moni muukin pohdiskelee samoja juttuja. Miinusta tosin Fitfarmin foorumille, joka on harvinaisen sekava. Lisäksi ohjeita on joutunut ainakin Superdieetin aikana etsiskelemään milloin mistäkin, eli hieman loogisuutta kaipaisin lisää tekniseen toteutukseen. Tosin pieniä miinuksia nuo, jos kerran tällä saa kiloja sulamaan. Ehkä se kasvattaa motivaatiotakin, kun joutuu vähän tekemään töitä löytääkseen ohjeita painonpudotukseen ;D

Ohessa myös pari äsken otettua kuvaa. Ei mitään muotiblogiainesta, mut hei, onneksi tämä onkin painonpudotusblogi ;D3 kommenttia:

  1. Tsemppiä sd-extraan ja onnitteluni kaikista pudottamistasi kiloista! Hyvältä näytät jo kuvissa =)

    VastaaPoista
  2. Minäkin lihosin toisen raskauden jälkeen aivan järkyttävästi! Ekan jälkeen kilot lähtivät kuin itsestään, mutta toisen jälkeen univelka ja stressi ja ilmeisesti myös hormonit pitivät huolen siitä, että pysyin muumimammana yli vuoden. Masentavaa. Mutta nyt olen taas kuosissa ja kyllä kannatti. Iloitsen uusista vaatteista ja hyvästä olosta! Mutta tarkkana saa olla, etteivät kilot hiivi takaisin.

    VastaaPoista
  3. Näytät tosi hyvältä! Uskomaton muutos, kun tsiigailee vertausmielessä tota sun profiilikuvan arsea :D Tää on yks ihan mun lemppariblogeista, sun kirjotustyyli on hauska ja oot suora ja rehellinen. I´ll be watching you!

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)