torstai 31. tammikuuta 2013

Lähestyn seuraavaa kymmenlukua

Enää kolme kiloa, niin paino alkaa seiskalla. Olen iloinen :) Kuvassa herkutteluvälipala, teetä ja Fast Pro-fx-proteiinipatukka, nam.

Tänään juhlin mun keventymistä shoppaamalla Zarasta vaikuttavan kasan vaatteita ja yhdet älyttömän käheät niittikorkkarit. Laitan kuvaa niistä joku päivä. Aivan täydelliset, ahhhhh. Vaatteita ei kannattaisi varmasti ostaa laihduttaessa, koska nykyinen koko jää toivottavasti pian pieneksi ja uutta on mahdoton arvioida. Niinpä päädyin ostamaan sellaisia, jotka oletan olevan hyviä, vaikka kutistuisinkin pari tai kolme kokoa. Zaran vaatteet ovat kyllä niin minikokoisia, että on ylipäätään saavutus mahtua niihin. 

6 kommenttia:

 1. Upeita saavutuksia, joista sun kuuluu ollakkin ylpeä ja iloinen!

  ja uudet vaatteet sekä kengät.. Varsinkaan laihtuvalla naisella niitä ei ole koskaan liikaa ;) <3

  VastaaPoista
 2. Musta on hyvä tapa palkita itseään saavutuksistaan vaatteilla ja kengillä. Kyllä elämästä pitää nauttia laihdutuksenkin aikana. Sitten kun vaatteet jäävät isoiksi, voi taas ostaa hyvällä omallatunnolla uusia =)

  VastaaPoista
 3. Nauti kaikesta tuosta hyvästä olosta ja omista saavutuksista. Sulla on aivan täysi oikeus ostaa niitä uusia vaatteita ja nauttia niistä... Tosi hyvin sulla on alkanut tää vuosi! :)

  VastaaPoista
 4. Parempi palkita vaatteilla ja kengillä kuin esim. kebabilla ja suklaalla :D sun projekti on edenny huippuhienosti.

  VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)