maanantai 14. tammikuuta 2013

Ruokoton nälkä

Aamupala, nam.
Täytyy tunnustaa, että tänään olin todella lähellä lipsumista. Sellainen kettumainen nälkä piinaa ja tekisi mieli syödä jotain ekstraa. Vähän jo tuijottelin tuossa leipäpakettia, mutta ihme kyllä, pystyin vastustamaan. Noh, reilun viikon selvisin ilman tällaista todellista mielihalutaistelua, aiemmat ovat olleet vain jotain ohimeneviä tuumauksia.

Eilen olin salilla ja sain tehtyä hienosti koko ohjelman kolme kertaa läpi. Ihme kyllä, lihakset eivät ole yhtään kipeät. Tiedä sittem, johtuuko kasasta lisäravinteita vaiko kenties venyttelystä, jonka olen aina ennen laiminlyönyt.

6 kommenttia:

 1. Mua rupee vähän kyllästyttään nää ruuat :D Johtuu tosin ihan mun omasta huonosta mielikuvituksesta kun en osaa loihtia erilaisia kokonaisuuksia. Odotin innolla tätä viikkoa kun ruokalista muuttui, mutta ainut muutos taisi olla 10g vähemmän pastaa ateria2:lle. Mut eiköhän se tästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tajuan täysin. Mä taas masennuin vähän makaronin määrästä;)

   Poista
 2. Venyttelyllä voi olla vaikutusta asiaan :D Itse olen hirveän laiska venyttelemään, mutta yritän petrata koko ajan. Mukavaa alkanutta viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muista säkin se jatkossa, tekee hyväääää :)

   Poista
  2. Joo, pitää todellakin yrittää muistaa :)

   Poista
 3. Vinkkinä nälkään mulla olis veden juonti ja purkka. Itte pijin niilä nälän loitola ko tiukala dietilä olin. Ja toimii! Saa aivot huijattua kylläsiksi :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)