maanantai 21. tammikuuta 2013

Maailma on täynnä hyvää - nimittäin ruokaa

Jäisiä vadelmia ja Mannisen vaniljan makuista proteiinivanukasta sekoitettuna rasvattomaan maitoon. Nam.
Mun uuteen elämäntapaan eivät enää vanhat tutut herkut istu, mutta onneksi kaupat ovat pullollaan muutakin maukasta. Superdieetissä suositellaan välipalaksi Fastin proteiinivanukasta, mutta multa löytyi jo kotoa Mannisen vastaavaa, joten olen vedellyt sitä. On kyllä melkoisen hyvää. Ei tokikaan mitään Jackyä, mutta kyllä sen syöminen tuntuu ihan herkuttelulta. Tai ainakin melkein ;)

Ensi lauantaina mulla onkin edessä todellinen tulikoe, kun vietetään esikoisen 3-vuotissynttäreitä. Ensin mä leivon ison kasan herkkuja ja sitten totaalikieltäydyn niistä kaikista. Eintule olemaan helppoa, mutta aion selvitä. Sitten joskus pitkällä tulevaisuudessa voin syödä ehkä kohtuudella herkkuja, mutta niiden aika ei ole vielä. 

4 kommenttia:

 1. hei lapsesi synttäreitä vieteään vain kerran vuodessa. usko pois,ei siihen maailma kaadu jos otat palan esim.voileipkakkua (jos sellasta olis tarjolla tai palan suolasta piirakkaa)älä koske makeaan tai jos ei ole tarjolla kuin makeaa,ota vähäkalorisin vaihtoehto :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin väsätä dieetin mukaiset ateriat valmiiksi, niin en lipsu mässäilemään yhtään. Mun historialla kun se voisi jäädä helposti päälle. :0

   Poista
 2. Hei ei mitään lipsumisia! Siitä se lähtee nimittäin! Noita tekosyitä kyllä keksii muutenkin. Lapsen synttärit, toisen lapsen synttärit, miehen nimipäivät, tylsä tiistai jne. Ei se lapsi loukkaannu, jos sä et syö herkkuja eikä pitäis kenenkään muunkaan. Ja kaiken lisäksi, oot varmaan niitä herkkuja ehtinyt tässä maistella ennen kuuria ihan tarpeeks :D

  Oot tsempannut tosi hienosti! Mä en nyt itse voi sattuneesta syystä olla kauheasti millään kuurilla ja koitan olla syömättä kahden edes ;) (jee!). Näytti kyllä houkuttelevalta toi sun tonnikalasalaatti ja tuli nälkä! Oon mussuttanut leipää niin, että naama turpoaa, mutta taisin taas saada vähän potkua sun kirjotuksista ja maltan mieleni.

  Oli ihana lukea miten sulle on tullut parempi fiilis, kun oot huomannut muutoksia itsessäs. Sitä saattaa välillä ajatella, että miksei aloittanut jo aikaisemmin, koska ei toi projekti nyt niin vaikeaa ole kun on päässyt vauhtiin :)

  Superpaljon tsemppiä koitokseen pimeän ja kylmän talven aikana. VähänKÖ sä näytät hyvältä, kun t-paitakausi alkaa!!!

  t. tosi pitkä nimimerkki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wautsiwau, onnea vauvaantumisesta :) Kiitos myös tosi kivasta ja motivoivasta kommentista. Tee sä mua paremmin ja jätä ne 20 raskauskiloa keräämättä ;)

   Poista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)