tiistai 22. tammikuuta 2013

Pirun bodari

Olinpa taas salilla ja VOI MORJES,kun siellä oli porukkaa. Paahdoin siinä sitten omaa sarjaani läskin raivolla läpi. Moni liikkeistä tehdään ohjelmassa painonnostopenkillä, joten treenasin sitten siinä. Mutta kun kävin hakemassa lisää punnuksia, joku hemmetin ison kokoinen bodariukko oli ryöväämässä penkkiä. Tylysti vaan siirsi mun kamat pois. Sen verran olen kiltti ja mitä ilmeisimmin ujo, etten alkanut riehumaan, mutta kyllä korpesi. Tein sitten loput liikkeet soveltaen ja kun penkki vapautui toisaalta, siirryin sinne. Se mies tosin sai paljon anteeksi sillä, että treenasi toisen kaapin kanssa, joka on suoranainen ilo silmälle. Sai tällainen levinnyt kotirouvakin vähän silmäniloa ;)

Syömiset ovat menneet hienosti Superdieetin mukaan. Tosin vähän olen sooloillut: vaihdoin parin aterian paikkaa tänään, koska en halunnut lähteä täydellä pötsillä treenaamaan ja skippasin tänään treenejä ennen nautittavan latautumisjuoman, koska se on ihan järisyttäväntörkeänkarseanoksettavaa. Onneksi tuo kuvassakin esiintyvä Fastin Whey+ on yllättävän hyvää, maistuu veteen tehdyltä tooosi laimealta kaakaolta. Huomatkaa myös tyylikäs pussi. Onneksi en asioi treenikassin kanssa lentokentillä, voisi joutua huumekoiran nuuhkittavaksi vähintään... ;)

Paino on junnannut pari päivää lukemassa 84,8 kg. En ota stressiä, kyllä se siitä alaspäin nitkuttelee aina tuonne 70 kg:n alapuolelle. Kaikki aikanaan :)

4 kommenttia:

 1. Sali jossa minäkin käyn, oli aivan tupaten täynnä eilen! Kuntopyörällekin sain odotella pääsyä jonkin aikaa.. Poljin sitten itsekin rauhassa 26 minuuttia kun ihmiset kärkkyi että koska se vapautuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä eilenoli joku valtakunnallinen Kaikki salille -päivä ;)

   Poista
 2. Jep, mun sali oli kans ihan täynnä eilen et joutui vähän soveltaan. Ja tokan kierroksen jälkeen jouduin soveltaan muutenkin, tuli NIIN huono olo että meinas vallan päässä pyöriä. Siitä sitten vaan infrapunasaunaan istuskelemaan.

  Mulla on kans jumi painossa. En ehdi liikkuun tarpeeksi ja mua vaivaa sellainen huono olo melkein koko ajan :( En tiedä mistä johtuu, vettäkin olen yrittänyt kitata sen vaaditun määrän ja suolaa olen käyttänyt. Toivottavasti tää tästä pian tasoittuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko tänään ollut parempi fiilis, mites paino? Tosin ennemminkin pitäisi tuijottaa kutistuvia linjoja, mutta itse ainakin olen vaakanarkkari ;) mullakin on välillä huono olo, kuulunee asiaan. Ja toivottavasti menee ohi pian.

   Poista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)