maanantai 30. tammikuuta 2012

Anteeksi, mutta ahterini on kraateri

Mä olen koukussa moniin tv-sarjoihin, joissa on häikäisevän hyvännäköisiä näyttelijöitä. Mm. Melrose Placen uudessa versiossa kaikki näyttelijät ovat ihan mallin mitoissa ja näyttävätkin kaikki huippumalleilta. Ja uskaltaisin väittää, että osa niistä on suunnilleen saman ikäisiä kuin mäkin (itse olen 28). Tuossa sarjassa naiset myös hengailevat usein asuntonsa uima-altaassa vähissä vaatteissa eikä kenelläkään ole selluliitista tietoakaan. Mut meitsillä on vähän eri meno: mun ahteri on röpelöinen kuin appelsiinin pinta! AUTS! Pääseeköhän siitä jotenkin eroon vai onko mut vain tuomittu elämään syömisten seurausten kanssa? Tosin väittäisin, että kun sitten aikanaan saan tästä elopainosta reippahasti kiloja pois, niin se selluliittikin näyttää paremmalta :D


Kuvassa yksi uuden Melrose Placen näyttelijöistä, Stephanie Jacobsen, (s.1980). Mielettömän kaunis, jos multa kysytään (ja vaikkei kysyttäisi) :) Kuva: http://vpqv.net.

Eilisistä esikoisen synttärikemuista jääneet herkut iskin pakkaseen, josta ajattelin tarjota niitä sitten jengillä, joka tulee aikanaan katsomaan vastasyntynyttä. Saatiin myös konvehteja, jotka lähetin miehen mukana hänen duunipaikalleen. Ei katsos kannata turhaan pitää kiusauksia kotona, ettei tule mässättyä lisää sellua tähän pyrstöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)