keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Fläsällä riittää asusteita

Meitsi teki pientä inventaariota korulaatikkoon ja voi MORJES, kun mulla on koruja. Läjäpäin kaula-, ranne-, korvakoruja, hiuskoristeita… En edes muistanut osaa niistä. Mä voisin melkeinpä olla puvustaja, kun niitä on noin valtaisasti. Toisaalta ihanaa, että omasta takaa löytyy vaikka mitä mahtavaa, joilla voi täydentää vaatetusta. Olenkin pohtinut, että mun on tullut haalittua noita, koska tuhtina tyttönä tykkään panostaa asusteisiin. Ne kuitenkin näyttävät hyviltä kropasta huolimatta.

Vatsan kanssa on nyt sellainen olo, etten mahdu omaan kroppaani. Tuntuu TOSITOSITOSI isolta, vauva vie kaiken tarvitsemansa tilan ja tuntuu, että multa loppuu happi. Ha, varmaan on aika leppoisa olo tuossa maaliskuun lopussa, kun sinne asti pitäisi vatsaa vielä kasvatella. Eipä sillä, muuten olo on kyllä suhteellisen mainio. Voi olla, että tämä on viimeinen raskauteni, joten senkin takia pitää koittaa nauttia joka hetkestä. Kanssaihmisten kommentit kyllä ihmetyttävät: moni on alkanut päivittelemään, että itse tuntisi itsensä kyllä aikamoiseksi valaaksi raskaana yms. Noh, minä en varsinaisesti tunne itseäni miksikään valaaksi, vaan tiedän, että tämä kuuluu asiaan. Sitä vaan jaksan ihmetellä, kuinka pölöä osa porukasta on, kun selittävät moista.

Äitiyslomalle jään jotakuinkin tasan kuukauden päästä. Ei se väärin ole! :P

2 kommenttia:

 1. Nauti siitä mahasta ja kaikista potkuista täysin rinnoin ja ohita kaikki "valas" kommentit kokonaan!

  Painonpudotus-blogi "fanina" en jaksa odottaa että synnytät. (Olipa tyhmästi sanottu?)
  Pääset sitten liikkumaan, vaikka vaunuttelemaan lähes päivittäin (kun ja jos jaksaa).

  Hyvää raskausaikaa ! *sydämiä*

  VastaaPoista
 2. Kiitos keiju kommentista :) Yritän sivuuttaa nuo ääliömäiset kommentit, mutta kyllähän ne aina vähän kyrsii. Itsekin olen jo alkanut odotella, että pääsisin vauvanpuskemishommiin, niin ei tarvitsisi olla tällä tavalla raihnainen enää. Tietty sen jälkeenkin menee ihan iloisesti aikaa palautumiseen (riippuu tietty synnytyshommista), MUTTA viimeistään syksyllä alkaa kilojenkarkoitusurakka uudestaan.

  Tsemppiä sullekin! :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)