keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Ihrakasan hellimisviikko

Koska multa on kielletty kaikki liikunta ja tekemisenpuute on ajanut vain lähinnä syömään huonosti, päätin tehdä tällä viikolla jotain muuta kivaa. Niinpä eilen kävin tunnin hieronnassa, uu jea. Se oli muuten todella nautinnollista, MUTTA hieroja avautui vähän liikaa omasta joulunajan lihomisesta ja raskausarvistaan. Tänään oli hellimisviikon toinen ja viimeinen osa, kun kävin kampaajalla hieman häivyttämässä juurikasvua. Sekin oli muuten todella nautinnollista, MUTTA kampaaja alkoi avautumaan oman teininsä tuomista haasteista ja raivareista (edellisellä kerralla sama kampaaja vuodatti mun niskaan aimo annoksen heidän työpaikkansa ilmapiiriongelmia, mulle kun on kuulemma helppo avautua).

Jotenkin sitä haluaisi, että kun kerrankin menee johonkin hemmotteluun, saisi rentoutua eikä tarvitsisi toimia terapeuttina. Mutta jotenkin mulla on sellainen naama vissiin, että on helppo avautua. :O Tuolle kampaajalle en kyllä taida enää mennä, sillä maksoin juuri 90 euroa siitä, että mun tukka näyttää melkeinpä samalta kuin sinne mennessä. Mietinkin tässä juuri, että pitäisikö ensi kerralla ostaa vaan kaupasta jotain väritököttiä ja koittaa sen avulla loihtia hiuksista freesimmät. Mulla kun on tavoitteena päästä ikuisesta blondauskierteestä eroon ja päästä lähemmäksi omaa sävyä, joka on sellainen vaaleanruskea.

Neuvolassa tuli ekaa kertaa vähän nottia painonnoususta. Itseänikin kyllä kammottaa, kun vaaka näyttää nyt reilu 90 kg. Kyllähän sitä raskaudessa kiloja väkisinkin tulee jonkin verran, muttei nyt sentään ihan porsastella tarvitsisi. Tähän mennessä on tullut kai jotain 8-9 kg lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)