maanantai 2. tammikuuta 2012

Haaste ja huipputarjous Lady Line -liikuntakeskukselta blogin lukijoille

Aloin joulukuussa käymään treenaamassa Lady Linella, joka on vain naisille suunnattu hyvinvointikeskus. Koska sain neuvoteltua aivan huippukivan edun blogin lukijoille ja muille ystävilleni, niin laitanpa sen tänne: ehkä juuri sinä innostut karkoittamaan kaloreita tämän tarjouksen motivoimana? :)

Itse päädyin Lady Linelle kuntoilemaan Laadunmetsästäjättärenä, eli pääsin sinne muutamaksi kuukaudeksi jumppaamaan vastineeksi mielipiteistäni. Olen kerrassaan ihastunut kuntokeskuksen esteettisyyteen: sisustukseen on panostettu, kuntosali on viihtyisä ja mikä ihaninta, salin perällä on kaksi vapaassa käytössä olevaa hierontatuolia. (Uskaltaakohan tässä tunnustaa, että kerran mun piti mennä salille, mutta jotenkin ne tuolit vetivätkin enemmän puoleensa. Sitten hemmottelin niissä itseäni aikani, minkä jälkeen suunnistin vain suoraan löylyihin ja lähdin hyvillä mielin kotiin). Ryhmäliikuntatuntejakin on mistä valita: kahvakuulailusta bodycompattiin, Zumbaan, Bodypumppiin yms... Itse olen erityisesti Zumban ystävä, koska siinä pääsee joraamaan ja pitämään hauskaa. Siitäkin tykkään, että tuonne ei ole pakko sitoutua vuodeksi vaan voi käydä treenaamassa vaikkapa vain kuukauden kerrallaan. Liian moni sali edellyttää, että tekee vuoden, jopa kahden sopimuksia.

Haluankin nyt haastaa teidät kaikki Lady Linen Nouse sohvalta -kampanjaan, sillä säännöllisen kuntoilun avulla saa paitsi paremmat linjat, myös kevyemmän fiiliksen. Nyt vauhtiin pääsee entistä huokeammalla: jos liityt Turun tai Loimaan Lady Linen sopimusasiakkaaksi mun suosittelemana, saat aloituslahjaksi 80 e alennuksen aloitusmaksusta (norm. 100 e), Lady Line -kylpypyyhkeen, -T-paidan, -juomapullon sekä -naisen hyvinvointioppaan. Edun arvo on noin 150 e. Homma edellyttää, että aloitat kuntoilun 28.2.2012 mennessä ja otat ensin sähköpostitse yhteyttä Lady Linen Minnaan (minna.lovgren@ladyline.fi). Sanokaa sähköpostissa, että luitte edusta laadunmetsästäjättären blogista.

Toivottavasti tästä on mahdollisimman monelle iloa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)