sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Turhan tuhti Marilyn


Oheinen kuva ilmestyi kaverini seinälle Facebookissa. Siitä olen kyllä samaa mieltä, että tuo oikeanpuoleinen tyttönen on sairaaloisen laiha enkä missään nimessä itse haluaisi koskaan saavuttaa moista tilaa, MUTTA en kyllä tuota Marilyninkään kroppaa havittelisi. Mielestäni hän ei kyllä ihan noin tuhti (sorry, kenties väärä sana) ollut aina. Jos jonkun välimuodon saisi, esim. tuosta Marilynin kropasta sellaiset 10 kg pois tai ainakin 5 kg. Hämmennyin nyt aamulla myös pop tähtönen Christina Aguileran erilaisesta ulkomuodosta: http://www.iltasanomat.fi/viihde/mita-tapahtui-rinnoillesi-christina-aguilera/art-1288440516724.html#. Eipä se kilojen karttelu näytä olevan ihan vaivatonta Hollywood-tähtösilläkään.

Eilen alkoi TV5:llä Hei me karpataan! -TV-ohjelma. Vaikutti oikeinkin kiinnostavalta ja toiminee kenties mun karppausmotivaattorina sitten joskus, kun voin sen taas kunnolla aloittaa. Sitä odotellessa voisin alkaa hissukseen vähentämään hiilareita, kuitenkaan ryhtymättä karpiksi vielä.

2 kommenttia:

  1. Hyvä bloggaus ja blogi kaikkinensa. Suhtaudut ilmeisen järkevästi laihdutusprojektiin ja tykkään tavastasi tuoda ajatuksiasi esille.Hienoa on myös, että pystyt laittamaan karppaus- ja laihdutusjutut nyt taka-alalle toistaiseksi tärkeämpien asioiden tieltä. Oikea asenne! :) Rasvaahan se vaan on, ja nyt kun tiedät miten se lähtee, voit huilata vuoden verran ja sitten aloittaa kevyesti rasvasta eroon taistelun :)

    Itse ravitsemusalaa opiskelevana kannatan myös ns. karppausta, mutta vihaan tätä karppausmainontaa joka on saanut järjettömät mittasuhteet. Tosiasiassahan kyse on vaan terveydelle edullisimmasta ruokavaliosta, joka juontaa juurensa pitkälle ihmiskunnan historiaan. Toisin sanoen; ihmisen luontaisin ruokavalio. Sinun tavoin moni on löytänyt siitä avun niin painonpudotukseen, turvotuksen poistumiseen kuin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Äärimmilleen vietynä se voi kuitenkin olla rajoittava ja jopa liiallista painonpudotusta aiheuttava ruokavalio, ja siksi itse suosin täysjyvää osana liha-kasvis-painotteista ruokavaliota. Ilmeisesti sinäkin olet löytänyt itsellesi hyvän ruokavalion jota noudattamalla löytyy tasapaino ja hyvä olo?

    Innostava ja ajatuksia herättävä blogi. Kiitos tästä!:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Maama mahtavasta kommentistasi ja lämpimästi tervetuloa lukijaksi :) En tosiaan stressaa kiloista juuri nyt, vaikka kyllähän sitä oma ihrankarkoitus on mielessä vähintään taka-alalla. XD

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)