lauantai 4. helmikuuta 2012

Pientä shoppinkia

Rahatilanne on tässä kuussa poikkeuksellisen huono, sillä tipuin saikun takia Kelan saikkurahoille. Käytännössä se tarkoittaa tällä hetkellä sitä, että työnantaja miinusta palkasta ison siivun ja nyt odottelen, saanko jotain Kelasta vai mikä meininki. Palkkaa odotellessa siis.

Siitä huolimatta piristin itseäni vähän ostoksilla. The Body Shopista hommasin uuden Chocomania-vartalovoin, koska se tuntui jo kaupassa ihanan tuhdilta voiteelta. Mä en kovin mielelläni ottaisi raskausarpia, joten tykkään länträtä rasvoilla, voiteilla ja öljyillä. Tiedä sitten, auttavatko: esikoisen odotusaika ei jättänyt kuin pari pientä arpea rintamusosastolle, toivottavasti tämä menee samalla tavalla. Tosin olen lukenut, että se liittyy lähinnä geeneihin ja ihotyyppiin, ei niinkään omiin tekemisiin. Mut ei tässä ainakaan häviä kuin vähän aikaa ja rahaa, joten jatkan länträämistä. Tuo The Body Shopin voide ei tuoksu mun nenään kylläkään järin hyvältä, mutta tuntuu iholla kivalta, joten saa hajunsa anteeksi.


Kuva; Saara Sarvas @ Lily

Äsken tilasin puolestaan pitkään etsimäni nude-korkkarit. Olen jotenkin himoinnut sellaisia jo pitkään, muttei ole osunut silmään sopivia. Tein vasta tilauksen, joten käytännön kokemusta ei näistä ole. Mutta toivottavasti ajavat asiansa ja pääsevät käyttöön viimeistään ensi kesänä hyvien ystävien häissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)