tiistai 19. marraskuuta 2013

Ylipolvensaappaat: parempi överit kuin vajarit

 Meitsi pystytti itsepalvelukirppikselle pöydän tänään ja pitihän siinä vähän tsekata muidenkin loosien tarjonta. Olimme liikkeellä kylässä olleen siskon kanssa. Bongasin hänelle kuin ihmeen kaupalla Ril's-merkkisen ihan uuden näköisen jakkupuvun, joka näytti ihan törkeän hyvältä hänen päällään. (Toki asialla saattaa olla jotain tekemistä sen kanssa, että mun ISOsisko on jotakuinkin kokoa 36 ja näyttää hyvältä kyllä ihan missä vaan). Eikä se ollut mikään tätijakkupuku, vaan tyylikästä liituraitaa ja ryhdikkäät leikkaukset. Waude. Maksoi kyllä aika suolaiset 20 euroa, mutta ehkä hyvästä voi maksaa vähän enemmän.
Mä sen sijaan löysin itselleni nuo kuvan ylipolvensaappaat, jotka olivat ihan hullun hienot jalassa. Matala korko varmistaa, ettei look ole kuin maksullisella ja tuo harmaa värikin oli jotenkin tosi miellyttävä. Hintaa näillä käyttämättömillä buutseilla oli hurjat 2,50 euroa eli olen aika iloinen :)

Mutta sanokaas, miten mä varmistan, että ovat ihan saletisti puhtaat? Kun ei näitä oikein voi pesukoneeseenkaan heittää? Meillä on sellainen minipakastin, eli sinne survominen voisi olla vähän haastavaa. Mutta pitäisikö lämmittää saappaille sauna?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)