keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Nuukailua

Tässä juuri pohdiskelen, menisinkö illalla leffaan, kun on kerta Superpäivä ja kaikkea. Mutta vilkaisu tämän hetken elokuvatarjontaan ei herättänyt kyllä ihan hirveästi mitään riemunhihkaisuja, koska ei siellä näytä menevän mitään mielenkiintoista. Joten ehkä keksin mun kaupunkiin poikenneen siskon kanssa jotain muuta, mikä ei kuitenkaan veisi ihan kauheasti rahaa. Nimittäin kurkkasin tuossa myös tilin saldon ja se oli kyllä varmaankin alhaisempi kuin ikinä. On tullut elettyä tässä vähän yli omien varojen ja näin hoitovapaalla tulot tosiaan ovat ihan minimaaliset. Että itsepä oon säästöni syönyt, nyt elellään sitten vähän kädestä suuhun töihinpaluuseen (eli toivottavasti ensi tammikuuhun) asti.

Keittiö on vieläkin ihan kaaoksessa, tosin tilanne on jo huomattavasti parempi kuin esimerkiksi viikko sitten. Nyt meillä on jo uusi lattia ja hana+uuni saatiin eilen käyttöön. Tiskikone tosin vielä on keskellä lattiaa kytkemättä, eli käsintiskauksella mennään. Mutta nyt on jo paremppat saumat alkaa syömään järkevämmin, kun voi oikeasti siellä uunissakin jotain kypsentää, samoin kuin liedellä. Että se siitä tekosyystä!

Tuota tilin saldoa tuijotellessa päädyin myös siihen, että jo senkin puolesta pitää jättää herkkumätöt jatkossa kauppaan. Meinaan jos hakee jotain ylimääräistä vaikka jollain 2-4 eurolla jokusen kerran viikossa, niin siitäkin tulee kuussa jo aika iso lovi budjettiin. Ja mikä ehkä vielä isompi ongelma, niin laardia vyötärölle. Mulla on tässä tosiaan ollut joku ihan järjetön motivaatiopula ja olen sortunut ostamaan milloin mitäkin typerää, joita olen sitten itsekseni herkutellut kotisohvalla muiden silmien ulottumattomissa. Että jos kukaan ei näe, niin en ole niitä syönyt. Haha, eeeeerittäin fiksua.

Siellä uudessa kuntokeskuksessa oli joku perehdytyskeskustelu, missä tämä kunto-ohjaaja tiedusteli mun tavoitteita. Sanoin, että laihtuminen ja jaksamisen lisääminen ovat mulle ykkösiä. Sitten hän sanoi, että heiltä löytyy maksullisia ruokaneuvontapalvelujakin, jos haluan ohjeita. Vastasin, että "jos nyt ensin saan jätettyä kaikki ylimääräiset syömiset ja herkut pois ja ei ala tapahtua, niin katsotaan sitten".

Voi herra Dukan, tulisitko ruoskimaan mua kotiin, niin saisin taas elettyä dieettisi mukaan? Tai vaikka mysjöö Karppaus, silläkin tavalla lähtisi.

1 kommentti:

  1. Otapa tästä haaste vastaan: http://tinttitreenaa.blogspot.fi/2013/11/inside-out.html :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)