sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Uusi kuntosaliohjelma

Doddi, kyllä nyt ke-le-paa, sillä sain uudesta kuntokeskuksesta saliohjelman, joka on ensinnäkin aika kattavan oloinen (kaikki isot lihasryhmät käydään läpi) ja toisekseen sopivan lyhyt. Vajaa tunti menee punnertaessa kaikki liikkeet läpi ja kun vain tekee tarpeeksi isoilla painoilla, niin saa hyvää tuntumaakin. Kyllä, kyllä! Josko tämän avulla uuden paremman elämän ylläpitäminen olisi helpompaa. Mun edellinen saliohjelma kun sisälsi noin 70 % laitteita, joita ei tuolla uudella salilla ole ja enemmistö ajasta meni pähkäillessä, mihinkä seuraavaksi menen hikoilemaan. Joten hyvä näin.

Salilla on joku sellainen ihmeellinen värisytinkin, josta valitaan ensin värinän määrä ja sitten aika. Sitten siinä vehkeessä seistään esim. kyykyssä ja se vatkaa koko kroppaa. Ihan älyttömän näköistä hommaa ja varmaan ihan älytöntäkin, mutta oon mä silti siinä joka treenin jälkeen vatkannut itseäni. Ei siitä haittaakaan varmaan ole, joten antaa mennä. Kuulemma auttaa palautumisessa ja painonpudotuksessa, mutta mitä luultavammin ihan bullshittiä. ;)

Syömisiä olen nyt alkanut taas kirjata Kiloklubiin. Eli paluu juurille jollain tapaa, Dukan-dieettiä en näköjään vaan jaksa toteuttaa. On liian vetämätön olo vähän kaikkeen. Mutta nyt oon syönyt aamupalaksi kaurapuuroa raejuustolla, lounaaksi salaattia, välipalaksi esim. Skyrin tai herkutellut kapselikahvilla... Suklaata en ole ostanut yhtään, jee! Ei ole tehnyt edes mieli. Uskon, että jo pelkästään tuo ylenpalttisten herkkujen ja ahminnan vastustaminen tekee hyvää vaakalukemille. Ei ehkä yhtä nopsaan kuin Dukan-dieetti tekisi, mutta jos edes hiljalleen.

2 kommenttia:

  1. Se on todennäköisesti ollut PowerPlate, missä oot itseäs vatkannut ;) Sillä saa tehtyy ihan hyviä vatsaliikkeitä ja kuntouttaa/vahvistaa olkapäätä, kun menee siihen punnerrusasentoon (kädet levyllä, jalat luonnollisesti lattialla) ja pitää vaan kädet suorana ja pysyy 30 sekuntia kerrallaan ja pari kolme kertaa tekee sen. Vaik ite luotankin perinteisiin puntteihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heeei, hyvin todennäköistä. Ihan hauska vehje ja onhan se mukavaa, ettei ota itseään aina ihan kamalan vakavasti vaan voi vähän sheikatakin siinä salilla ;) Veikkaan kyllä itsekin, että nuo perinteiset menetelmät pieksevät tehokkuudessa vibravehkeen 100/0.

      Poista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)