maanantai 4. marraskuuta 2013

Painonhallinta on helpompaa muualla kuin kotiympyröissä

Olin tuossa pari päivää lapsuudenmaisemissa, jossa kyläilin niin omien kuin miehen vanhempien luona. Väittäisin, että tuli syötyä miljoona kertaa fiksummin kuin välillä kotona. Mitään herkutteluakaan ei ohjelmaan kuulunut eikä sitä kyllä edes juuri kaivannut. On aika helppoa pysyä järkevissä syömisissä, kun joku toinen tekee ruokaa. Itse tarvitsee vain istua valmiiseen pöytään ja kauhoa lautaselleen. Menin jopa melkein täysin Dukan-oppien mukaan, mutta ehkä enemmän kuitenkin karppiruokavaliolla. Huomenna ajattelin astua taas omalle vaa'alle ja katsoa, näkyykö tällainen lyhyempi roti jo jossain. Voisi kannustaa kunnolla terästäytymään.

Muutenkin on parempi fiilis ja vähemmän alakuloinen, kuin esimerkiksi viikko sitten. Kyllä pieni oma aika vaan hyvää tekee.

1 kommentti:

  1. Noniin, täältä tulee taas tsemppiä kaksin kourin! Sun ja vain sun innoittamana lähdin kokeilemaan Du-kan jag-kan –diettiä (luin ton jostain dukan keskustelupalstalta. Joku vissiin luuli sen olevan jotain ruåtsalaisten keksintöä). 2,4kg lähti attack-vaiheessa, tosin kävin vetäsee ”viimeisen aterian” eli bigmacin kinuski-sundayn kera edellisenä iltana. Että siitä ilosta tuli 700g edelliseen aamupainoon lisää, mutta lähtipä sitten taas rytinällä pois. Nyt olen ollut viikon tällä dietillä, pois lukien yksi päivä, kun käytiin anopilla lounastamassa. Viikossa siis lähtenyt 2,9kg eikä kyllä näy muualla kuin naamassa – että on lakannut saamasta…hiilaria.

    Eli nyt sitten rouva siirtyy taas takaisin rotiin pikku hiljaa! Sä oot vähän kuin sellainen lipun kantaja torvet soiden ja mä marssin tääl peräspäin :)

    Mä olen hyödyntänyt protskupäivinä netistä löytämiäni kastikeohjeita (du-kan majoneesi ja jugurttikastike) kanan kanssa. Ja ainiin! Ihan paras löytö on shirataki-nuudelit, joissa ei ole hiilaria ollenkaan! Tein 5% jauhelihasta kastikkeen ja sain ”pastaa”, koska ne nuudelit ei maistu miltään ja imee itseensä sen kastikkeen maun. Niistä saa myös hyvän nuudelikeiton, kun laittaa jotain katkarapua ja yrttiä sekaan. Testailet tollasia sitten kun pääset takaisin omaan keittiöön, koska mikrossa voi olla vähän hankala keitellä kastikkeita :) Noista saa kivaa vaihtelua iänikuiselle kanan rintafileelle.

    t. pitkä nimimerkki

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)