maanantai 18. marraskuuta 2013

Voitteko uskoa: keittiössämme on lattia!

Uuh la la, vihdoin on yksi savotta saatu ainakin melkein päätökseen, eli vesivahingon jäljet on nyt hienosti korvattu ja keittiössämme pystyy taas olemaan. Vanha, ihan karsea ja aikansa elänyt pyökin värinen, joka saumasta pullistellut laminaatti on nyt korvattu valkoisella lattialaatalla, jossa on somia glitterhippusia. Kyllä sitä elämässä pitää olla vähän blingiä!

TOSIN en suosittele kyllä näiden muutaman päivän kokemuksen perusteella valkoista lattiaa keittiöön, koska meillä ainakin tuota sotkua tulee niin tiuhaan, että näyttää nopsaan ruokottomalta. Mut pieni optimisti mussa toivoo, että ehkä sitä vaan saa aikaiseksi imuroitua vaikka joka päivä. Ehkä mieskin joskus tajuaa tarttua imuriin, jos lattialla ajelehtii tuntemattomia mustia mähmiä.

Jääkaappikin on, samoin kuin hella, liesi, tiskikone sekä hana ja allas, eli wautsi wau, ei enää Saarioisten mikromyrkkyjä. Jes!

Eipä sillä, että tätä rauhaiseloa kestäisi kauan. Tilattiin nimittäin eilen uusi keittiökin, koska vanha on suunniteltu todella huonosti (mm. tiskiallas, roskis, uuni ja liesi ovat kaikki ängetty yhteen ja samaan nurkkaan, joten siellä on ihan mahdotonta häärätä enemmän kuin yhden kerrallaan). Tilattiin meidän keittiö Gigantista, kun saatiin sieltä 40 kk täysin korotonta maksuaikaa ja vielä eilen sai -20 % alea muutenkin. Meidän Epoq-keittiön hinnaksi tuli tasan 6 000 euroa ja sillä summalla sai aika mukavasti lisää säilytystilaa sekä uuden uunin, lieden, liesituulettimen, hanan ja sen kokoisen tiskialtaan, että siellä voisi vaikka kylvettää meidän lapsia ;) Toimitusaika oli kyllä inhottavan pitkä: keittiön osaset saapuu vasta tammikuun puolivälin tienoilla. Mutta toivottavasti se on hyvä, niin kannattaa odottaa :) Halvin se ainakin oli, mitä mä nyt sain vertailtua ja pieksi hinnassa jopa Ikean.

Laitan sitten kuvia, kun homma etenee sillä saralla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)