perjantai 13. joulukuuta 2013

Uusi kattovalaisin eteisessä

 Pitääpä hehkuttaa teillekin, kun tein mielestäni kauniin löydön ja nyt meidän eteisessä on toimiva kattolamppu! Edellinen oli sellainen lampunsyöjävalaisin: siinä paloi valo aina noin viikon tai pari, sitten se poksahti pimeäksi. En tiedä miksi. Ollaan aika aikaansaavia ihmisiä vissiin, koska noin seitsemän vuotta elettiin sen kanssa. Joskus se valo kesti vähän pidemään, joskus se poksahti pimeäksi suunnilleen samantien.

Jostain sain kuulkaa aikaiseksi ja ostin uuden! Oho. Ja mies asensi sen kattoon. OHO! (Tästä pääsemmekin siihen, että jännästi se uloke haarojen välissä tekee kykeneväksi moisiin hommiin, koska mä en osannut. Hävettää tunnustaa, mutta näin kävi. Itse kyllä osaan vaihtaa kaikki talvirenkaat ja muutenkin vastustan ajatusta miesten- ja naistentöistä, mutta silti tässä kävi nyt näin).

On se hieno! Olo on kuin Titanicin tanssisalongissa. Pitää vain toivoa, ettei tämä salonki uppoa :D

Haluaisin myös vähän selkääntaputuksia, koska olen hienosti jatkanut valitsemallani karppipolulla. Ohessa aamiainen, joka koostui tällä kertaa kahdesta kananmunasta, kahdessta nakista, kahdesta tomaatista ja neljästä herkkusienestä. Ei edes kaivannut mausteita, oli hyvää sellaisenaan.

Olen iloinen ja täynnä energiaa :) Ruokaremontin maaninen vaihe on käynnissä... ;D


2 kommenttia:

  1. Olen ite kans karppaillut tassa nyt sellasen kuukauden ja olo on hyva, ei oo paansarkya, eika nakohairioita, ei vasymysta jne... :D Eika oikeen nalkakaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, hyvä Eli! Hieno kuulla, ettei mitään tyypillisiä oireita. Tosin, eipä mullakaan :) Onneksi :)

      Poista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)