torstai 12. joulukuuta 2013

Karpin paluu: karppauksella eroon ylikiloista?

Aamupalana munakasta ja kalkkunanakkeja.

Ruokaisa lounassalaatti, omnomnom.

Mun riippuvuus numero 1.Nyt te kyllä nauratte mulle varmaan, mutta silläkin uhalla tunnustan, että heivasin aika nopsaan tuon Biggest loser -ruokavalion, koska en saanut sillä tuloksia. Okei, jaksoin oikein muutaman päivän sitä, joten liekö tuo ihmekään ;) Mutta anyway, uskon ratkaisun mun ylikilo-ongelmaan löytyvän joko Dukan-dieetistä tai karppaamisesta. Ajattelin nyt sitten palata juurille, eli karppaamisen pariin. Tosin en ajatellut alkaa kunnolla läträämään rasvojen kanssa, lähinnä siis kai hyväkarpata eli jättää hiilarit melkolailla minimiin ja keskittyä järkeistämään tällä tavalla syömisiä.

Kuopus 1 v 8 kk repi tänään huumoria mun ylikiloista ;) Tai no, ainakin se oli tilannekomiikkaa mun laardien edesauttamana. Olin kyykyssä luuttuamassa lattiiaa rätillä ja mun aavistuksen liian niukka paita nousi ylöspäin, jolloin selästä paljastui kaistale ihoa. Jätkä sitten meni sitten sinne mun taakse, tökkäsi ihoa ja kiljaisi riemuissaan "KUKKUU!" ;) Haha, vähänk repesin ;)

4 kommenttia:

  1. Tsemppiä tuloksiin :) Uusi vuosi tulossa ja se on aina uuden alku se ;) Nams , muuten tuli nälkä ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Rea ja ihanaa kun kommentoit :) Se piristää aina tosi paljon ja motivoi eteenpäin. Toivottavasti säkin sait ruokaa :)

      Poista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)