lauantai 7. joulukuuta 2013

Talvihölkkä on huippua!

Hassua, miten paljon mä tykkään hölkkäämisestä talvella. Se vaan on jotenkin niin ihanaa, kun on lunta lenkkareiden alla eikä ole tuskaisen kuuma. Ihanaa, ihanaa, ihanaa. Tänään kävin hölkkälenkillä heti aamulla, sen jälkeen kävin virkistävässä suihkussa ja päivä sujui aivan erinomaisesti. Tuntuu, että ihokin hehkui heti ihan eri tavalla.

Myönnettäköön, että tällaiset aamuhölkät jäävät kyllä jatkossakin taatusti viikonloppuihin, sillä niin sekaisin en sentään ole, että lähtisin juoksemaan viiden tai kuuden aikaan aamulla. Unikin kun on aika tärkeää hyvinvoinnin kannalta. Mutta jos edes viikonloppuisin, tarkoittaa se sentään kahta aamulenkkiä viikossa :D

Tämän päivän ruokailut menivät varsin mallikkaasti, suorastaan häkellyttävän upeasti 90 %:sti, mutta valitettavasti nyt illalla porsastelin ihan kunnolla syömällä irtokarkkeja, sipsejä, itse leivotun pullan JA suklaata. Perustelin tämän itselleni "karkkipäivänä", mutta eipä sellaisia olisi järkevää pitää, jos meinaa kutistua. Mutta olkoot, enemmistö päivästä meni syömällä todella hyvin ja järkevästi, joten se riittäkööt. En ole turhan ankara itselleni enää, ei vaan huvita. Elämä on ihanaa ylikilojenkin kanssa ja hyvällä tuurilla niistä pääsee eroon vähän rennommallakin otteella :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)