maanantai 2. joulukuuta 2013

Biggest Loser -ruokavaliota mukaillen

Tämä dieettituristi täällä taas turisee ja intoilee taas jostain uudesta jutusta. Tai uudesta ja uudesta, mutta anyway. Lainasin kirjastosta kolme vanhaa KG-lehteä ja yhdessä niistä oli aika pitkä artikkeli Suurin pudottaja -ohjelman ruokavaliosta. Mä sitä siinä selailin ja päätin, että pah, kokeillaan nyt sitten tätäkin. Että jos olisi helpompi pysyä tässä, kun en kerta kaikkiaan tunnu saavani itsestäni Dukan-dieetin oppeja irti. Tässä syödään melkolailla normia sapuskaa, tosin vähähiilihydraattisesti ja vähärasvaisestikin. Kaloreita pitäisi mun painoisen ihmisen vetää sellaiset 1300-1500 vuorokaudessa.

Tämänpäiväinen lounas. Mä kyllä yleensä inhoan katkarapuja, mutta tänään ne olivat ihan jees.


Kuva vanhan KG-lehden Biggest Loser -ruokavaliosta ja -treenistä.

En kyllä tiedä, kuinka tosissani taaskaan olen, mutta menkööt nyt tällä vähän aikaa. Jos alkaa tökkiä, kokeilen, innostuisinko Dukan-jutuista tai karppaamisesta vai jatkanko vain tätä eloani vähän muhkeampana kuin naapurin Pirjo.
Kuntosalia on tullut harrasteltua mahtavan aktiivisesti. Viimeksi eilen nostelin siellä rautaa ja tuntui hyvältä. Tosin eilen ei noussut ihan samaan tahtiin kuin yleensä. Treeniohjelmaan toistoja on merkitty 15x3, mutta esim. rintalihaksissa puhtia riitti vain kymmeneen toistoon kerrallaan. Alkoi meinaan siihen malliin täristä eikä vaan enää noussut, niin tyydyin sit siihen kymppiin. Painoa kuitenkin oli reilusti, joten ihan jees.

Käytiin kylässä ja laiskana emäntänä vein valmispullia. Piti niille vähän haistatella vaan ensin, ettei tule itse syötyä ;)
Kyyläilin taas kanssatreenareitakin, hehe. Yksi toinen oli samanlainen tuhti kuin meikäkin ja sekin hipsutteli siellä ilman kenkiä. Mä en aina jaksa ottaa treenikenkiä mukaan, koska mun mielestä sukkasillaan saa kivemman tuntuman lattiaan ja paljasjalkailu on muutenkin kai tosi pop ;) Lisäksi ne vie ärsyttävän paljon tilaa treenikassissa ;) No mutta, anyway, tämä toinen neitonen istui siinä reidenloitontajalaitteessa ja vaan heilutteli jakoja puolelta toiselle, katseli telkkaria kyllästyneen näköisenä eikä hikoillut yhtään. Mut mikäpä siinä, menee se ilta noinkin ja oli se sentään varmasti tehokkaampaa kuin esim. pelkkä sohvalla makoilu.

Toinen mimmi taas teki ihan simopitkiä sarjoja jollain 1 kg painoilla ja sekin näytti vähän... ööö... jännältä. Mutta sillä naisella oli ihan MIELETTÖMÄN kauniin muotoinen pylly ja muutenkin hän oli aika kaunista tekoa, joten ehkä se toimii :)

Kolmas tyyppi oli pukuhuoneen puolella. Hän oli maahanmuuttajataustainen nuori neito, joka selkeästi häkeltyi mun mentyä pukkariin. Sitten hän pohti siinä jotain vähän aikaa, kunnes meni vessaan vaihtamaan treenivaatteet. Mietin, olisiko hän voinut vaihtaa ne siellä pukuhuoneessa, jos mä en olisi ollut siellä. Jänniä jotkut uskonnot, kun joutuu olemaan niin häveliäs, ettei edes pukuhuoneessa voi vaihtaa vaatteita vain on ängettävä pieneen pissanhajuiseen vessaan.

Olkaa ihmiseksi ihanaiset tänäänkin, mäkin ajattelin olla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)