lauantai 19. lokakuuta 2013

Hyviä uutisia vakuutusyhtiöstä

Tunnelmointia kynttilän valossa. Takana kaiken pahan alku ja juuri, eli meidän tiskikone...
Ihme kyllä, pelkäämäni puhelinsoitto olikin suorastaan mieluisa! Nimittäin vakuutusyhtiö korvaa vesivahingon tekemät tuhot, wuhuu! Kivaahan tämä ei tietty tule urakkana olemaan, koska pitää repiä keittiön lattia auki ja jotenkin siinä sivussa pyörittää lapsiperhearkea. Mutta hienoa, ettei sitä tarvitse maksaa omasta pussista. Okei, omavastuu kyllä on aika suolainen meidän vakuutuksessa (500 e), mutta loput hoitaa vakuutusyhtiö. Jeee :)

Ollaan kaikki oltu kotona aika äksyjä tässä, mutta ehkä tämä hyvä vakuutuspäätös tuo jotain sopua tähän huusholliin. Itse tosin stressaan kyllä vieläkin tuota tulevaa remonttia.

Kaiken keskellä mulle iskee taas flunssa. Tai on se yrittänyt tulla päälle jo monta päivää, mutta olen vetänyt överisti jotain valkosipulitabuja, C-vitamiinia ja D-vitamiinia. Tänään kiskoin jo Echinaforte-tippoja (kaikki kukkahattutädit sanoo JEE). Yhtään en jaksaisi taas sairastaa, joten toivotaan, että saan tämän menemään ohi. En kyllä ihan tiedä, uskonko noihin luontaistuotteisiin taistelussa flunssaa vastaan, mutta aina sitä voi kokeilla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)