keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Liian helppo nettishoppailu

Mulle on kehittynyt lievä riippuvuussuhde nettishoppailuun... ;) Tosin melkein se on silkkaa säästöä, sillä monet jutut ovat huomattavasti halvempia verkossa kuin kaupassa. Tästä oiva esimerkki on kampaamotuotteet, joita olen jo iät ja ajat ostanut Lookfantasticista. Siellä ei kuitenkaan ole kaikkia haluamiani tuotteita, joten testasin äsken itselleni ihan uutta tuttavuutta ActiveBeautyä. Valikoimasta löytyi juurikin etsimäni tuote, eli Trendi-lehdessä suitsutettu KMS:n California Tame Frizz -shampoo ja -hoitoaine. Trendissä kehuttiin, että tuotteen jälkeen ei tarvinnut edes suoristusrautaa käyttää. Itsehän en sitä käytä, muttei se silti tarkoita, etteikö sitä olisi tarvinnut käyttää. Ja koska aina etsin sitä unelmieni hiustenhoitosarjaa, niin testataan nyt sitten tätäkin. Tuolta ActiveBeautystä ostettuna tuotteille tuli postikuluineen yhteishinnaksi noin 30 euroa, kun Suomessa yhteishinta on noin 53 euroa.

Ehkä tämä kesyttää mun väsyneet ja kuluneet kutrit.

Mun tämänhetkisessä elämäntilanteessa varsinainen shoppailu on hiukan haasteellista toteuttaa, sillä mukana pyörii melkeinpä aina 1,5-vuotias rattaissa nököttävä taapero sekä 3,5-vuotias kaikkea haluava tahtoikäinen. On jotenkin helpompaa klikata itsensä nettiputiikkeihin ja valita sieltä mieleisiään. Vähän turhankin helppoa...

Nimittäin nyt töihinpaluun lähtiessä on tullut innostuttua uusista duunivaatteistakin. Tilasin niitä pari päivää sitten Mangon nettikaupasta ja tänään saapui sekin paketti. Olen aivan hämmestynyt Mangon verkkokaupan nopeudesta, sillä paketti tosiaan saapui ihan parissa päivässä. Tykkäsin kaikista ostoksista hurjan paljon, tai no, melkein kaikista. Siistejä konttorivaatteita, joissa on vähän jotain twistiäkin myös. Ainoastaan yksi mekko pitänee palauttaa, sillä se on liian tiukka mun röllykkävatsan kohdalta enkä usko, että kehtaisin koskaan sitä käyttää.

Tätä postausta ei ole toteutettu yhteistyössä minkään lafkan kanssa, kunhan vain halusin avautua ostoksistani :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)