torstai 6. kesäkuuta 2013

Esikuva Rakell Lignell treffattu

Uu jea! Eilen oli Hyvä Terveys -lehden joku hyvinvointi-ilta. Sen tarkoitus oli tietty myydä heidän lehteään ja Rakell Lignellin kirjaa, mutta mä menin sinne ensisijaisesti tapaamaan mun esikuvaa. Rakell on nimittäin laihduttanut 50 kg (IHAN järjetön suoritus) ja pidän häntä jotenkin mun esikuvana. Itselläni ei tietty ole noin paljoa ylipainoa, mutta silti. Raxu vaikuttaa mukavalta, ystävälliseltä ja iloiselta ihmiseltä, jolla on lisäksi hulvaton huumorintaju ja räävitön kieli. Eilisessä hyvinvointi-iltamassakin kirosanat lenteli välillä ja hän heitti hauskaa läppää. Mä olin ihan myyty ja olen edelleen, hieno nainen ja hieno saavutus. Tuli sitten ostettua tuo hänen kirjansakin kuitenkin, kun sai 20 eurolla ja vielä signeerauksen päälle. (Nyt pitää enää lukea se ja alkaa noudattaa viisauksia, haha, se helpoin juttu enää).

Mun Fast Diet -kokeilu menee vähän, öö, vaihtelevasti. Oikein kokonaisen yhden 500 kcal päivän olen saanut pidettyä kahdessa viikossa (tässä ajassa niitä olisi pitänyt olla jo neljä). Muina päivinä on tullut syötyä aavistuksen verran enempi, mutta kuitenkin huomattavasti vähemmän kuin normipäivinä. Painokin on mennyt alas runsaan kilon, joten ihan jees, kun ei ole ollut mitään kituuttamista mun viime päivät.

Salitauko on venynyt törkeän pitkäksi. Mulla oli parin viikon flunssa ja nyt kun flunssa lähti, on laiskotus jäänyt päälle eikä ole tullut lähdettyä. Eilen sentään fillaroin runsaan tunnin tuota Lignellin luentoa varten, joten se kävi sentään kuntoilusta.

Rakell Lignell on varsin innostava ja ihanan inhimillinen tyyppi.

Mun aamuhetki tänään. Vähän luvatonta kahvia, mut oli se vaan hyvää.

2 kommenttia:

 1. On kyllä mahtava saavutus tuo mitä Rakell on saanut aikaan! Todella inspiroivaa ja kiinnostaisi ehkä itseäkin lukaista hänen kirja. Jos kerkeät lukemaan kirjaa, niin kerro toki vähän palautetta :)

  ps. Ihanan kesäinen ja rento tuo alimmainen kuva, taiat olla saanut rusketustakin jo? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerron kyllä :)

   Alimmaisessa kuvassa tosiaan chilli meno, olin liikkeellä ilman lapsia ja nautin joka sekunnista;)

   Poista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)