maanantai 10. kesäkuuta 2013

Appivanhempien soppakattilat

Uu jea, mikä viikonloppu takana! Lähdettiin vähän ex-tempore appivanhemmille yöksi koko pesue. Toiveissa oli, että he kaitsevat ipanoita jokusen tunnin ja päästään miehen kanssa kaksin johonkin. Eikä edes tullut mitään nurinaa, vaan vaikuttivat oikein tyytyväisiltä ehdotukseen. Lisäksi sain muutenkin ottaa hiukan rennommin rantein, kun ei tarvinnut siellä pyykätä tai edes kokata (anoppi antoi ainoastaan tehdä salaatin, vaikka kyselinkin vähän väliä, voisko jeesiä jossain). Sunnuntainen 500 kcal -päivä ei tosin tosiaankaan onnistunut, koska anoppi on ihan liian hyvä kokki ;) Tänään olen sitten syönyt vähemmän kuin yleensä (mutta hävettää tunnustaa, että 500 kcal on kyllä jo paukkunut).

Huomenna on luvassa hierontaa illalla. Salille ajattelin kurvata keskiviikkona. Sain siitä Rakell Lignellin luennosta lisää virtaa tähän laihishässäkkään. Motivaatio pumpata rautaa salilla on jopa kovempi kuin ennen.

Viimeksi mä tein hauiskääntöjä taas kymmenen kilon painoilla. Tuntui siltä, että voisi ehkä lähiaikoina lisätä hiukan painoakin. Kohta mä oon äijien habapainoissa kiinni ;)

1 kommentti:

  1. I read this post fully concerning the difference of most recent and earlier technologies, it's amazing article.

    https://www.teamgeorgiawrestling.com/index.php?option=com_blog&view=comments&pid=177022&Itemid=0

    Look at my blog :: 5gtp review

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)