keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

"Vauva tuli, vatsa jäi"

Uuden Fit-lehden jutun otsikko lupasi enemmän kuin juttu itsessään tarjosi.

Kävipäs melkoinen munkki, kun postilaatikkoon oli iskeytynyt uusin Fit-lehti. Siellä oli nimittäin juttu otsikolla "Vauva tuli, vatsa jäi". Se on kuin suoraan mun elämästä, nimittäin tällä pötsillä huijaisi vaikka istumapaikan bussissa. Joskus jopa mietin, että jos pitäisi jäädyttää kuntokeskuksen treenikortti, niin voisin vaan ottaa sellaisen raskaana olevan ryhdin, sivellä vähän mahaa ja ilmoittaa, että "jalat näkyy jo". Tosin sitähän en tietysti tee, sillä kuntoilu on mulle tärkeä henkireikä. On myös kivaa, että on joku arjen pakopaikka, vaikkei itse kuntoilukaan miellyttäisi. Eilen karkasin sinne infrapunasaunaan 45 minuutiksi lukemaan lehteä, koska kotona oli ollut varsin äänekäs päivä (kiitos vaan kuopukseni, joka kiljui koko päivän eikä siihen auttanut yhtikäs mikään).

Valitettavasti tuo Fit:in juttu ei tarjonnut mitään uutta tietoa. Oli siinä jotain vatsalihasohjeita, joita varmaan kokeilenkin ja parhaat jätän treeniohjelmaan. Voi kun olisivat vielä löytäneet juttuaan maustamaan tällaisia kanssameikäläisiä vatsojensa kanssa, niin olisin voinut pällistellä niitä ja todeta, etten mä olen tämän ongelmani kanssa yksin.

2 kommenttia:

  1. Samassa lehdessä olevalle Kukka Laakson kolumnille sai kyllä nauraa vedet silmissä :) Ihan hulvatonta tekstiä ja niin totta!!

    VastaaPoista
  2. Hei, miun blogissa ois siulle haastetta :)

    http://kaaoksenkesytys.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)