maanantai 11. maaliskuuta 2013

Motivaatiopula

Mulla on suuria vaikeuksia pysyä dieetissä. Kun lipsui vähän, oli matalampi kynnys lipsua lisää ja samalla pirullisella polulla olen edelleen. Toisaalta ajattelen niin, että pyrin tässä muuttamaan syömisiäni loppuiäksi ja silloin on tärkeintä syödä järkevästi, ei pilkulleen kuten joku Jutta Gustafsberg ohjeistaa. Tosin jos se toimisi, niin meitsihän olisi timmi eikä painaisi saman verran kuin keskivertomies (eli jotakuinkin 83 kg).

Nämä ajatukset mielessäni suuntasin netin syövereihin ja kaivelin vähän motivaatiokuvia :)


4 kommenttia:

 1. Onko noissa kuvissa sellaiset vartalot, joita kohti itse pyrit? Olisi kiva nähdä postaus, jossa olisi kuvia siitä, millainen uskot lopputuloksen olevan urakan lopulla. :)

  VastaaPoista
 2. 1 kg kerralla, niin se onnistuu!
  Juo vihreä teetä, se auttaa ton makean himon kansa :-)

  VastaaPoista
 3. mä en ymmärrä mikä PAKKOMielle kaikille muijille on tuo täysin littee vatsa niin että kylkiluut näkyy(ei sillai ku anorektikoilla mutta selkeesti kuitenkin)vähän pitää olla massaakin.en tarkota mitään10kg ylipainoo mutta jos1-2kg on niin sen nyt ei pitäs maata kaataa.oon huomannut että kun ei ajattele laihduttavansa,niin laihtuu paremmin eli laihtuu ns.vahingossa.muuten saa syödä mitä vaan mutta EI makeita herkkuja tai suolasta roskaruokaa. että jos normiruokaa tekee hiukan mieli lisää niin se on paljo pienempi paha ku joku herkku.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi 1, kiva idea tuo, pitääpä toteuttaa :) Kyllä nuo kaikki kropat kelpaisivat, erityisesti Anna Virmajoen eli tuon blondin. Mä tykkään, että lihakset ovat kauniita, mutta hoikkuus myös. Ehkä silti mielummin lihakset kuin hoikkuus, jos pitää valita.

  Katarina, kiitti vinkistä. Huomenna heti teetä koneistoon.

  Anonyymi2, olet aivan oikeassa. Itsellä kuitenkin ylipainoa on noin 15 kg, eli töitä on. Järjetöntä syödä välillä typeryyksiä, kun tietää, etteivät ne auta mua unelmakropan saavuttamisessa. Mutta kuten sanoit, harvapa on jollain lihapullilla lihonnut. Itse olen ainakin tehnyt sen herkuilla, aargh.

  VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)