torstai 21. maaliskuuta 2013

Realismi iski

Jos kuvan heppu onnistuu, niin luulisi munkin.
Paino junnaa ties monettako viikkoa, mun kolmekymppiset lähestyvät hurjaa vauhtia, samoin kuin meidän matka Kreikkaan. Aloittaessani Superdieetin tammikuussa olin varsin varma, että oon ihan häikäisevässä kunnossa toukokuussa. Painoa lähtikin hienosti, kunnes koko homma tyssäsi. Lipsuin vähän mahataudin takia syömisistä, sitten ihan vaan motivaatiopulan takia. Nyt alkaa näyttää siltä, etten mitenkään paina about 70 kg toukokuussa, kun massaa on edelleen hieman päälle 80 kg. Tosin kyllä tästä saa puristettua ylikiloja pois ainakin jonkin verran, kun vaan tsemppaan.

Eli illalla salille ;)

4 kommenttia:

 1. Kieltämättä puhutteleva kuva. :D
  vaakalaudalla.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Älä ressaa! Sä tuut pääsemään tavoitteeseen ilmeisesti vähän hitaammin kuin sun oma toive, mutta ihan varmasti pääset sinne. Jos otat kaksi askelta eteenpäin ja yhden taakse niin etenet silti.

  Tiedän kyllä miten ärsyttävää, kun realiteetti iskee ja tajuaa ettei (todellakaan) ole siinä kunnossa kuin oli ajatellut tiettyyn päivään mennessä. Mulla oli syksyllä tavoite olla pikkujouluissa hemaiseva ja kasvoista olikin lähtenyt kivasti turpeutta pois, mutta jännästi en tod ollut se 68 kiloinen ja 22-vuotiaan näkönen superbabe. Nyt se urakka siirtyi ensi syksyyn, mutta hei tää on henkinen prosessi! Meille menee noi asiat jakeluun paksuun kalloon mahdollisimman hitaasti, mutta lopulta ne hyvät asiat alkaa ohjaamaan valintoja. Ainakin toivottavasti :)

  Äläkä unohda miten hienosti sulta on jo karissut kiloja eikä sulla ole siellä mitään personal chefiä, traineria, ravintosuunnittelijaa ja lastenvahtia, jotka pikkasen helpottais elämää. Mutta sä joudut nyt meidän muiden puolesta kuitenkin tsemppaamaan siellä salilla jatkossakin, koska oot ihan paras!

  t. pitkä nimimerkki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, sä oot ihan huippu ja pelastit huonohkon päivän. Milloin Arvon Pitkä Nimimerkki perustaa blogin, niin pääsen vakiolukijaksi? ;D

   Poista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)