sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Se aika vuodesta

Tsekatkaa vaikka tämä Anitan sivuilta lainattu kuva: mihin noin mainiossa kunnossa oleva mimmi edes tarvitsisi moista? Mutta kun tällaiset kiskoo päälleen kokoa 44 käyttävä matami, niin ei kyllä näytä _ihan_ samalta.
Taas on aika kaivaa kaapista ne kaikista kimaltavimmat jutut, paljettimekot tai vähintään iskeä pikkumustaa somistamaan kimaltavat korut ja säihkyvät kengät. Itse suuntaan työpaikan pikkujouluihin parin viikon päästä ja jo nyt vähän ahdistaa, mitä isken päälle. Nimittäin jengi on nähnyt mut viimeksi viimeisilläni raskaana ja olisi kovin kivaa, jos en näyttäisi heidän silmissään enää samalta. Okei, on mulla nyt kiloja kymmenen vähemmän kuin silloin, mutta liikaa joka tapauksessa. Jäin jo itselleni kiinni hoikentavien alusvaatteiden katselemisesta nettikaupassa, vaikka minä jos kuka tiedän, että ne eivät tosiaan ole ratkaisu tähän ongelmaan. Nimittäin puristavat aina vääristä kohdista, niiden kanssa ei ole mukava olla ja näyttääkin pölöltä.

4 kommenttia:

 1. Tiedän tunteen! Olisi kiva vetästä tuollainen niskaan, MUTTA mites noiden systeemisen kanssa käydään vessassa? Ostos-tv:ssä on se sellainen versio, joka tulee suunnilleen leukaan asti ja olen miettinyt, että joka kerta kun käy vessassa niin joutuu suunnilleen riisumaan kokonaan. Vai pitäskö olla täysin juomatta ja syömättä (varmaan pitäs niin pysyis muutenkin laihana) koko juhlien ajan ja näyttää vain hyvältä? Hmmm… siinäpä pulma.

  t. anonyymi

  VastaaPoista
 2. Mä sorruin aikoinaan ostamaan sellaisen ostoskanavan mainostaman "muotoilijan". Lopputulos: näytin lauantaimakkarapötköltä. Se nosti mun röllyvatsan ylös ja paketoi sen näyttäväksi tasapaksuksi pötkyksi. En sitten koskaan käyttänyt sitä (enkä sitä kaupan päälle saatua toisen väristäkään).
  Oikean mallisen ja värisen (yleensä musta) vaatteen vaikutus on paljon suurempi. Hauskoja juhlia!

  VastaaPoista
 3. Minä olen kokeillut jos jonkinlaista "pienentävää" ja muotoilevaa alusvaatetta.. mutta totuus on, että ilman niitä näyttää paremmalta! En tiedä olenko tehnyt jotakin väärin siellä sovituskopissa, mutta musta nuo vaan lisää makkaroita sinne missä niitä ei ennen ollut...

  VastaaPoista
 4. Minä juuri yksi päivä mietiskelin, että jos nyt joskus saan nämä kilot pois ja ahterini roikkuu polvissa, niin joutunen jotain tuollaista kokeilemaan... Tai sitten vain reilusti jeesusteippiä. Näteiksi noita ei kyllä voi sanoa parhaalla tahdollakaan... :D

  VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)