torstai 26. huhtikuuta 2012

Nam ja maiskis

Kerrankin mulla on joku terveellinen mielihalu, nimittäin kasvissosekeitto:) Ehkä tämä onnistuu paremmin kuin eiliset plätyt;) Sörssäsin sekaan myös paistettua kanaa, josko pitäisi nälkää vähän pidempään loitolla. Hyvin upposi, niin muhun kuin muksuun. Aika jees, sillä kattilassa on melkein 1,5 kg kukkakaalia ja puoli kiloa porkkanaa. Ja okei, okei, on siellä iiiihan vähän mozzarellaa (lue: niin paljon, kuin kehtasin laittaa) sekä tietysti about litra vettä ja vähän erinäisiä mausteita.

Olen muuten nyt löytänyt kännykkääni bloggerin päivitystyökalun, niin voin laittaa tuollaisia vähän lyhyempiäkin päivityksiä tuon tuosta. Sitten kun on varsinaisesti asiaa tai ainakin enemmän sanottavaa, niin istahdan oikein tähän koneelle.

Ensi viikolla muuten alkaa meikäläisen kuntoilu taas, uu jea! Kunto on varmaan aivan täysin pohjamudissa, mutta väliäkös sillä: kyllä meitsi sen saa taas hissukseen kohotettua ennalleen. Ihanaa päästä tanssimaan ja salillekin, josko se näyttäisi ovea myös mun vatsataikinalle. Eikä oma aika muutenkaan pahaa tee, saa mies juosta ympäri kämppää vauva kainalossa vanhalta piimältä haisten ;D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)