sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Eriskumallisia hakusanoja

Osuipa tuosta blogin tilastoista silmiin, että tänne on päästy mm. googlettamalla hakusanat "wilma schlizewski pituus". Mahtavaa! En edes muista, että olisin Wilmaa koskaan käsitellyt. Tai no, taisin silloin joskus, kun hänhän teki aikamoisen mahtavan muodonmuutoksen. Vaikkei häntä ehkä perinteisellä tavalla voikaan kuvailla kauniiksi, niin on tuo laihdutusurakka kyllä upea. Silti mun tämähetkinen esikuva on häikäisevä Rakel Lignell, joka otti ja laihdutti 50 kg. En nyt itse ajatellut ihan 50 kg laihduttaa, koska silloin mä painaisin sellaiset 38 kg ja olisin ihan sairaalakamaa. Mutta jos nyt alkuun saisi 10 kg pois, kaikki sen päälle olisi mojova ja ihana yllätys.

Nyt kokkailen kaalipataa, vauva tuhisee päiväunilla. Mies lähti esikoisen kanssa uimahalliin ja mä NAUTIN tästä hiljaisuudesta.

1 kommentti:

  1. Anoppi näytti jostain naisten lehdestä sitä, että miten paljon Rakel treenas. Varmaan 3 tuntii päivittäin. Ei kyllä oikeen onnistu "tavalliselta" pulliaiselta, joka käy töissä. Ellei ole sinkku ja täysin erakko x)

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)