keskiviikko 3. elokuuta 2011

Vääristynyt kehonkuva

Siis kyllähän mä tiedän, että olen tuhti tyttö. Mutta näemmä sitä silti ajattelee itsensä pienemmäksi kuin todellisuudessa on. Koin karun herätyksen äsken, kun katselin viikonloppuna otettua valokuvaa, missä olen mun hyvän ystävän kanssa. Olen jotenkin tuuminut, että olen vain vähän häntä isompi. Niin ja kuvittelin, että mun valitsema asukokonaisuus näytti ihan kivalta kesävaatetukselta. Voi morjes. Niin metsään, niin metsään.

4 kommenttia:

 1. Pakko sanoa näin 120kg ihrakasan näkökulmasta, että oot kaunis ja oikein mukiinmenevä tuossa kuvassa - antaisin mitä vain nyt että huomenna aamulla olisin saman näköinen kuin sinä tässä kuvassa!

  VastaaPoista
 2. Löysin blogisi.. :)
  Toivottovasti voi / saa sanoa onnittelut raskaudesta?
  Hienoa silti, että olet ENNEN raskautta havahtunut ja HALUAT tehdä elämäntapa muutoksen! Selviät luultavasti raskaudestasikin helpommin! :)
  Itselläni ei kokemusta siis asiasta / raskaudesta, mutta uskon näin erittäin vahvasti!

  VastaaPoista
 3. Yli sadan kilon keijukainen, kiitos! Se on totta, että omat lähtökohdat varmasti vaikuttavat siihen, miten näkee toiset. Itse olen joskus lueskellut blogeja, joissa reilu 70-kiloiset harmittelevat ulkonäköään ja itse vaihtaisin vartaloa koska tahansa heidän kanssaan. Itseensähän ei tietty voi koskaan olle tyytyväinen ;)

  Onsire, mahtavaa, että löysit tänne! Ja tottahan toki saa onnitella, kiitoksia vaan! Olen kyllä kovin onnellinen tästä raskaudesta, vaikka onkin saanut myös pohdiskelemaan asioita. Mäkin toivon, että oireet olisivat jotenkin lievempiä ja painonnousu myöskin, kun syön järkevämmin. Saas nähdä.

  VastaaPoista
 4. Kommentoinpa "vanhaan" merkintään, mutta.. Tahdoin vain sanoa, ettei musta ainakaan mitenkään huono asukokonaisuus :) Ja sun sääret on tosi kivat!

  Kiva blogi, jota aion kyllä jäädä lukemaan :) Onnittelut raskaudesta!

  VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)