maanantai 8. elokuuta 2011

Takinkääntäjä

Siis minähän en usko mihinkään yliluonnolliseen tai huuhaahoitoihin, mutta silti varasin itselleni perjantaille ajan akupunktioon! Jo pelkkä sana kiinalainen lääketiede on mulle täysin vieras. Nimittäin tämä hemmetin raskauspahoinvointi on taas sitä luokkaa, että jotain pitää yrittää. Esikoista odottaessa ajattelin, että jos vielä joskus oon raskaana, niin sitten kyllä kokeilen akupunktiota tuohon vaivaan. Silloin ei vain ollut voimia mennä. Kerron sitten, tuntuiko missään. Olen lukenut aiheesta paljon positiivista, joten pitäähän sitä itsekin koittaa. Epätoivoinen kun olen. Jotenkin pitäisi töissäkin pärjätä ja olla näyttämättä, että paksuna ollaan. Ehkä mä vaan sanon, että mulla on kuukausien ruokamyrkytys?

Kuva: MTV3

Tänään teki mieli ahtaa roskaa kurkusta alas, mutta pysyin vahvana. Tosin ajattelin, että ehkä mun täytyy ottaa yöpöydälle pieni mehutetra ja kiskaista se kurkusta alas ennen nousemista. Ajatuksena moisen sokeriliemen litkiminen tuntuu suhteellisen vastenmieliseltä nyt hurahduttuani karppaamiseen, mutta jos sillä estäisi sen kamalista kamalimman olotilan, niin ehkä sitten. Uskallankohan mä katsoa, paljonko siinä tetrassa on hiilihydraatteja?

2 kommenttia:

  1. Akupunktiohan ei todella ole mitään huuhaata, niiden neulojen pistely kehoonhan menee hermoratojen yms mukaan..
    Selvemmin en osaa asiasta sanoa, mutta kuullut myös paljon hyvää joten kokeile ihmeessä!

    VastaaPoista
  2. Onnea raskaudesta, vaikka se onkin sinulle näitä "lieveilmiöitä" tuonut mukanaan! :) Toivottavasti akupunktio auttaa. Itse sain lahjakortin ayurverdiseen hierontaan ja se oli aikamoinen kokemus! Olin ennakkoon hyvin ennakkoluuloinen, mutta hieronta olikin ihana ja sen jälkeen tuntui hyvältä. :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)