tiistai 13. elokuuta 2013

Ripsienpidennyssetti saapui


Vielä ehdin tänne kirjautumaan, ennen kuin jalat irtoavat Suomen maasta :) Kuvan ripsienpidennyssetti saapui eilen (tilasin Ebaystä ja maksoi jotakuinkin 10 e postikuluineen). Mukana oli oikein opetus-cd, joka tosin oli täynnä koukerokirjaimia. Olisi saanut kivaa matskua tatskoihin, jos risukirjaimet olisivat vielä "se juttu" :) Nojoo, onneksi siinä nyt oli kuitenkin kuva ja antoi vähän osviittaa.

Sanottakoon tässä vaiheessa, ettei tätä kyllä oikein voi suositella kenellekään. Koska A) ripsien kiinnittäminen itse on aika hankalaa ja B) luultavasti ripset saa tuhottua (ainakin suuremmalla todennäköisyydellä, kuin jos ammattilainen pidentäisi ne). Mutta koska mä nyt en ole mikään järkevin ihminen ja tykkään säästää mitä kummallisemmissa paikoissa, niin mikä jottei.

Sain ripset liimattua ja nyt niiden kanssa on elelty yksi päivä. Ei siisteintä jälkeä ja varmaan näkyy feikkiys kilometrien päähän, mutta aion harjoitella ja tulla paremmaksi. Kaiken överin ja blingin ystävänä tokikin liimasin ripsiini ne kaikista pisimmän räpsyt, kun taas joku lungimpi tyyppi olisi saattanut ensin treenailla niillä lyhyemmillä ja sitten vasta pidentää. No OKEI, on mulla niitä lyhyitäkin, mut ulkonurkkaan piti laittaa ne överit.

Siinä ne nyt on!
Aika hauskaa :)  

4 kommenttia:

 1. Ihanat , kauniit! Ja näppärää. Itsekin olen ihan koukussa, kuin osa minua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin varmaan olisin, jos olisi oikein ammattilaisen tekeleet silmissä. Nyt nämä ovat vähän tällaiset räpellykset, tosin kaipa näihinkin voisi tottua ;) En kyllä tiedä, kuinka hyvää tekisi pitkässä juoksussa...

   Poista
 2. Minusta tuo kyllä kuulostaa aika hurjalta! :) Oletko ajatellut jotain ripsienhoitoainetta? Itse olen käyttänyt Revitalashia ja ripset on kyllä kasvaneet. Myös Neulashia monet kehuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan, ihan järjetöntähän se onkin. Tosin oon aika näppärä käsistäni ja varmaan treenaamalla jälki voi jossain vaiheessa alkaa muistuttamaan vastaavaa kuin huonohkossa hoitolassa ;) En ole kokeillut ripsienhoitoaineita, mutta kyllä seurannut niiden tehoa mm. joidenkin blogeista. Tämä nyt on vain tällaista meikkileikkiä näiden irtoräpsyttimien kanssa :)

   Poista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)