maanantai 12. elokuuta 2013

Löysä hölkkää

Yksi mun ruoka- ja kuntoremontin etapeista täytetty: kehtasin mennä hölkkäämään lyhyissä shortseissa.
 
Meitsi tempaisi eilen ja lähti taas hölkkäämään. Olen pitänyt siitä vähän paussia, kun kuntosalihommat ovat vieneet mukanaan ja on tullut lähinnä käveltyä koiran kanssa. Mutta nyt salikortti on kuivumassa tämän kuukauden Espanjan reissun takia ja tokihan sitä on jotain liikuntaa päästävä harrastamaan lentopallon lisäksi. Jotenka verhosin tämän +80 kg -ruhoni lenkkivaatteisiin ja lähdin. Olivat aika niukat kuteet, kun oli LÄMMIN. Lisäksi ajattelin, että bonuksena tulisi edes kevyt päivetys.

Hyvin sujui ja oli mukavaa sekä kivutonta. Jaksoin hienosti, tosin täytyy myöntää, etten pannut pahakseni koiran haistelutaukoja. Sai vähän tasattua sykettä siinä.

Erehdyin kerran katsomaan mun jalkoja hölkätessä ja ne näyttivät vähän vitsikkäiltä päälilaardien heiluessa puolelta toiselle. Ensin ajattelin, että "apua, mitä noi kaikki ajattelee, kun tällainen läski täällä vaan hölkkää niukoissa vaatteissa". Mutta sitten tuli mieleen, että "ehkä ne ovatkin vaan iloisia siitä, että ylipäätään lähdin lenkille". Noh, tosiasiassahan kukaan ei varmasti ajattele yhtään mitään ;)

Ylihuomenna Espanjaan, hui hai :) 

1 kommentti:

  1. Mahtavaa pidä tsemppi päällä. Täällä on aloitettu kans kesän jälkeinen dietti ja illalla kuntoilemaan, iskeekö elokuussa samanlainen "tipaton" tammikuu fiilis :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)